Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε σήμερα (23/11) να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές μία εκ των οποίων να είναι και το «τέλος» της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα πριν την… ώρα του!

Εξαιτίας των συνεχόμενων τεχνικών προβλημάτων που υπήρχαν στις μεταδόσεις των αγώνων από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1+ το κανάλι αποφάσισε όλοι οι αγώνες να μεταδίδονται από σήμερα και έπειτα στον ΑΝΤ1.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι υπεύθυνοι του σταθμού έπρεπε να βρουν τη χρυσή… λύση προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν περαιτέρω προβλήματα και με την FIFA. Έτσι, έπεσε στο τραπέζι η δυνατότητα προβολής τόσο από τον ελεύθερο ΑΝΤΙ όσο και του Μακεδονία TV. 

Ωστόσο οι ιθύνοντες γνώριζαν ότι το Μακεδονία δεν έχει την απαραίτητη άδεια πανελλήνιας εμβέλειας. Έτσι η συγκεκριμένη «λύση» μπήκε στο συρτάρι και αποφασίστηκε το κανάλι του Αμαρουσίου να προβάλλει όλους τους αγώνες.

Δυστυχώς όμως για τον σταθμό και τους υπεύθυνους προγράμματος, όλα έπρεπε πλέον να ανατραπούν και να βγουν εκτός… προγραμματισμού, με πρώτο «θύμα» τον Γιώργο Λιάγκα που θα ρίξει τίτλους τέλους στην εκπομπή του νωρίτερα  μιας και ο αγώνας Μαρόκου-Κροατίας είναι προγραμματισμένος για τις 12.

Επιπλέον αλλαγές θα υπάρξουν και στις 15:00 όπου η Γερμανία καλείται να αντιμετωπίσει την Ιαπωνία αλλά και στις έξι το απόγευμα όπου η Ισπανία θα βρεθεί απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Τέλος, στις εννιά το Βέλγιο αντιμετωπίζει τον Καναδά.

Αυτό βέβαια θα φέρει άλλες ανατροπές στις εμπορικές συμφωνίες που έχει κλείσει το κανάλι αλλά και σε όσους έχουν καταβάλει την συνδρομή στον ΑΝΤ1+ προκειμένου να απολαύσουν τους αγώνες.

Μένει απλά να δούμε τι θα αποφασίσουν οι υπεύθυνοι πλέον του εμπορικού.

Όλες οι ειδήσεις

Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει για τον «Παράδεισο των κυριών»!