Μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ο Αλέξης παρακαλεί τη Μυρτάλη να μη βλέπονται στα κλεφτά αλλά να γίνουν και επίσημα ζευγάρι. Εκείνη, αν και αρχικά δείχνει να τον χρησιμoποιεί ανάλογα με τα κέφια της, αλλάζει γνώμη και του λέει πως είναι έτοιμη να δει πιο σοβαρά τη σχέση τους. Ο Αλέξης φυσικά ενθουσιάζεται, επειδή το μεγάλο του απωθημένο δέχτηκε να γίνουν ζευγάρι. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα καλεί σε δείπνο τον Γεράσιμο έναν έμπορο, συνεργάτη της Χάιδως και του Φίλιππου, τον οποίο ο τελευταίος επιθυμεί διακαώς να της… προξενέψει, για να μην είναι πλέον μόνη.

Η καλή διάθεση της Μαργαρίτας όμως θα χαλάσει όταν ο γιος της της ανακοινώσει πως έχει σχέση με τη Μυρτάλη. Η Μαργαρίτα ταράζεται… Ξέρει καλά πως ο Αλέξης έχει εμμονή μαζί της, πως τα αισθήματά του για εκείνη διαταράσσουν την εύθραυστη ψυχολογία του. Πηγαίνει λοιπόν στη Μυρτάλη και της ξεκαθαρίζει πως, αν πληγώσει τον Αλέξη, θα έχει να κάνει μαζί της. Η μέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έρχεται. Και ενώ όλοι κινούνται χαρούμενοι στον ρυθμό του γάμου, η Μυρτάλη, εκτός ορίων πλέον, οργανώνει ένα σατανικό σχέδιο, κάτι που κανείς δεν θα φανταζόταν. Γιατί από τη μία δεν μπορεί να ελέγξει την έλξη που αισθάνεται για τον Αλέξη, από την άλλη όμως διψάει να τον εκδικηθεί για όσα της έκανε.. . Αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του, καταφέρνει να τον παγιδέψει. Με ένα κόλπο τον… απαγάγει, όπως ακριβώς είχε κάνει και εκείνος στο παρελθόν! Τον κρατά φυλακισμένο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι, που κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξει… Ο Αλέξης αιφνιδιάζεται, ενώ σύντομα αρχίζει να ζει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια της γυναίκα που αγαπά, βασανίζεται αφόρητα και την ικετεύει να τον αφήσει να φύγει. Μάταια όμως… Η Μυρτάλη απολαμβάνει αυτό το παιχνίδι εξουσίας και το γεγονός ότι εκείνος είναι εντελώς ανήμπορος να αντιδράσει. Ο Αλέξης αισθάνεται να καταρρέει όσο περνά η ώρα, γιατί δεν έχει μαζί του τα φάρμακά του. Ούτε αυτό όμως δείχνει να συγκινεί τη Μυρτάλη…

Η Μαργαρίτα αντιλαμβάνεται την απουσία του γιου της και αρχίζει να ανησυχεί. Η αγωνία της Μαργαρίτας κορυφώνεται, ώσπου μια λάθος κίνηση της Μυρτάλης κινεί τις υποψίες της. Έτσι, αποφασίζει να απευθυνθεί στον Κουράκο. Μαζί αρχίζουν να τον αναζητούν. Σύντομα βρίσκουν το αμάξι της Μυρτάλης παρατημένο σε ερημική τοποθεσία και το μυαλό τους πηγαίνει στο κακό… Το σατανικό παιχνίδι της Μυρτάλης όμως σύντομα της γυρίζει μπούμερανγκ… Ωστόσο ο Αλέξης θα πάψει πλέον να την αγαπά αηδιασμένος από τη συμπεριφορά της! Μία νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του και ο Αλέξης, για λίγο έστω, θα είναι ενθουσιασμένος!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Αυτούς παίρνουν από το GNTM και τους βάζουν στο My style Rocks