Έξαλλη είναι η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, μιας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λόγω της κόντρας που έχει με τον Light, έχει  μπει στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες μέρες σε πολλές εκπομπές αλλά και σε αυτή που βρίσκεται, στο Super Κατερίνα του ALPHA.

 

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο.

Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον ξεφτιλίζει, γιατί τον ξεφτιλίζει,που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα. ».

«Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του…».

Η δημοσιογράφος είπε επίσης πως ένας αρχισυντάκτης που σέβεται την ομάδα του, δεν θα έπρεπε να κάνει ερωτήσεις προκειμένου να προβάλλει τέτοια γεγονότα. Εκτός αν ήταν τόσο απελπισμένη…

Ωστόσο, τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, διατήρησαν ουδέτερη σχέση στηρίζοντας και τις δύο πλευρές…

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί τον λυπάται η Νανά Παλαιτσάκη