Ο γάμος του Νικηφόρου με την Ρένα στις Άγριες Μέλισσες έχει ξεσηκώσει τις αδερφές Σταμίρη στο σίριαλ του ΑΝΤ1. Από τη μία η Ασημίνα πονά ακόμα για τον άντρα που αγάπησε πολύ. Η Δρόσω από την άλλη δεν έχει διάθεση να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω στα δικαιώματα της για τον Σέργιο. Και οι δύο αδερφές ενωμένες προσπαθούν αν έρθουν σε συνεννόηση με το ζευγάρι. Έχουν όλοι πάντα στο μυαλο τους το καλό του παιδιού. Όμως μία αψυχολόγητη κίνηση του Νικηφόρου τινάζει τα πάντα στον αέρα. Γιατί θέλησε να μιλήσει στο Σέργιο για τον επικείμενο γάμο;

Ο Σέργιος αντιδρά πολύ άσχημα. Το παιδί ξεσπά και μάλιστα στο πιο ακατάλληλο άτομο. Την Αιμιλία! Έτσι θα προκαλέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα. Η Ασημίνα τα βάζει με τον Νικηφόρο ενώ ο μικρός δε θέλει να μείνει άλλο στο Διαφάνι. Μάλιστα επιμένει να πάει στους παππούδες του!

Η Μυρσίνη πετάει από τη χαρά της. Και ο Δούκας όμως προτίθεται να τα κάνει όλα στην άκρη για χατίρι του. Οι γονείς του παιδιού προσπαθούν να το μεταπείσουν αλλά μάταια. Ωστόσο η Ασημίνα ξεκαθαρίζει ότι δεν θα τα παρατήσει εύκολα!

Ο μικρός Φώτης από την άλλη έχει καταλάβει ότι οι γονείς του χωρίζουν και αντιδρά άσχημα. Ουρανία και Κυριάκος δεν ξέρουν τι να κάνουν με το παιδί. Στο μεταξύ, ο Άλκης δέχεται πρόταση να πάει στην Αμερική και να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Ζητά από την Ουρανία να τον ακολουθήσει αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να τους αφήσει όλους πίσω.

Όταν ο Κυριάκος αποφασίζει να παραιτηθεί από κοινοτάρχης, θέση στην οποία τον έβαλε ο Ακύλας, όλο το χωριό τον αγκαλιάζει και πιο πολύ η γυναίκα που αγάπησε. Η Ουρανία…

Άγριες Μέλισσες: Η πρόταση του Ακύλα τα ανατρέπει όλα!

Στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια θα γίνει ένας χαμός! Λίγο τα γκομενικά του Δούκα, λίγο ο Ακύλας ο τρελός, τα νούμερα της AGB κάνουν τον ΑΝΤ1 να παραληρεί!

Η Αντιγόνη είναι σκληρή αντίπαλος και η Μυρσίνη δεν μπορεί να το καταπιεί! Όμως μία ανατροπή θα κάνει την αντίζηλη να διεκδικήσει τον Δούκα από την… νόμιμη! Το πτώμα του Λούβαρη
βρίσκεται από κάποιους αγρότες και η ταυτοποίηση του προκαλει πονοκέφαλο στους Σεβαστούς.

Ο Δούκας πανικόβλητος ψάχνει να βρει λύση ενώ ο δικηγόρος του Ερρίκος Θανοπούλος τον αμφισβητεί: Προσπαθούσες τόσα χρόνια να με πείσεις πως ο Λούβαρης κρύβεται και πως δεν έχεις σχέση με την εξαφάνιση του και τώρα βρέθηκε το πτώμα του! Φοβάμαι πως δεν είσαι ειλικρινής μαζί μου και λυπάμαι, Δούκα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα σε αναλάβω.