Η Στέλλα Ψαρουδάκη ή αλλιώς Κορίνα από τη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και αποκάλυψε το μέλλον του ρόλου της.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η Κορίνα έχει  γοητευτεί από την πρώτη στιγμή που είδε τον Μπάμπη, γιατί ξαφνικά από ένα πλαίσιο σοβαροφάνειας, μέσα σε ένα σπίτι με εντάσεις, βλέπει έναν άνθρωπο φωτεινό και κάτι διαφορετικό!

Όπως είπε μάλιστα ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θέλει να το γνωρίσει και να το ζήσει. Γι’ αυτό ακριβώς επιδιώκει να είναι συνεχώς κοντά του για να της δώσει ζωντάνια!

Προφανώς και θέλει πια να πάει κόντρα σε όλα τα πρέπει που της επιβάλλουν η κοινωνία και η οικογένειά της.

Όσο για τον Μελέτη υπάρχει ένα μπρος-πίσω συνέχεια. Καταλαβαίνουν ότι είναι πάρα πολύ μακριά αλλά λένε ότι θα το προσπαθήσουν. Θεωρεί ότι πρέπει να τιμήσει την επιλογή της και τον άντρα που έχει παντρειπεί.
Ωστόσο η ίδια δεν είναι ερωτευμένη μαζί του και η αλήθεια είναι ότι δεν την αφήνει κιόλας να το κάνει, αφού κι εκείνος είναι κλειστός, γιατί η καρδιά του είναι δοσμένη στην Πηνελόπη.
Και σίγουρα αυτή είναι η πρώτη ρήξη τους που δεν επηρεάζει ακριβώς τις επιλογές της, αλλά σίγουρα ενισχύει το χάσμα της με τον Μελέτη.

Στο μεταξύ η σύλληψη  του Θανασάκη όχι μόνο ωs μέλοs των «Αβάντων» στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και ωs εν δυνάμει φονιάs, προκαλεί σοκ στο Διαφάνι και στην οικογένεια Τόλλια. Ο νεαρός φυλακίζεται και είναι αντιμέτωποs με βαριέs κατηγορίες που ίσωs να τον οδηγήσουν , και στην κρεμάλα.

Η Σοφούλα με τον Αγγελο τον επισκέπτονται στη φυλακή και προσπαθούν να πείσουν τον Θανάση να πει την αλήθεια. «Σώσε τον εαυτό σου και μίλα, πες όσα ξέρειs και θα πέσειs στα μαλακά! Μην τους κολύπτειs άλλο, βλέπειs ότι είναι αδίστακτοι, φονιάδες». Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές που του λένε. Και εκείνοs δείχνει να βρίσκεται σε απόγνωση.

ΟΠερικλής  επισκέπτεται και εκείνοs τον γιο του στη φυλακή και η συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου οδηγεί τον Θανασάκη να πει όλα όσα ξέρει για τους «Άβαντεs» και τη δράση τουs.

Η οικογένεια Τόλλια  ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση, ενώ οι καινούριεs συλλήψειs θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών. Ο Ακύλας με τον Μελέτη οδηγούνται στο κρατητήριο και τα νέα αυτά φέρνουν χαρά στο Διαφάνι.