Η Ελπίδα στη Βοστώνη μην ξέροντας για το ατύχημα του Άρη στην Άγρια Γη, που τον κρατάει στο νοσοκομείο, θεωρεί ότι αδιαφορεί για εκείνη και τον Κωστή. Έτσι όλη η φόρτισή της την οδηγεί στην αγκαλιά του Στέφανου με τον οποίο καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Την επόμενη μέρα η Ελπίδα νιώθει μετανιωμένη γι’ αυτό που έκανε, ενώ ο Άρης που παίρνει τελικά εξιτήριο, της τηλεφωνεί τελικά, αλλά απαντάει ο Στέφανος και αυτά που του λέει γεννούν υποψίες στον Άρη. Παράλληλα, ο Κωστής ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία. Η Ελπίδα μιλάει με τον Άρη και εκείνος της λέει για το τηλεφώνημα που απάντησε ο Στέφανος.

Τη ρωτάει τι δουλειά είχε ο Στέφανος να σηκώσει το τηλέφωνο και εκείνη νιώθοντας τύψεις ομολογεί στον Άρη για το βράδυ που κοιμήθηκε με τον Στέφανο. Του λέει ότι κοιμήθηκε μαζί του! Του λέει ότι ήταν πιεσμένη με το όσα συμβαίνουν με τον Κωστή και αυτός ήταν εξαφανισμένος. Ένιωθε απελπισμένη και απλά έγινε!Δεν το επιδίωξε, δεν κατάλαβε πως και αφού του ζήτησε συγνώμη περίμενε να βρει.. κατανόηση.

Μπορεί να το εξομολογείται αλλά η εμπιστοσύνη μεταξύ τους κλονίζεται και ο Άρης δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Ελπίδα τον απάτησε με τον Στέφανο.

 

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor All Star: Οι καλύτεροι επέστρεψαν-Όλες οι αλλαγές!

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Μαρσέλο όσα γίνονται

Τρία Μίλια: Αυτό τρομάζει τον Στέφανο!