Ο Μιχάλης μπαίνει στο νοσoκομείο με καρδιακό επεισόδιο στην Άγρια Γη, ενώ η σχέση του με τον Άρη κλονίζεται σοβαρά. Ο Χρήστος δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής. Ο Γρηγόρης, από την άλλη, βρίσκει στο κτήμα κάτι που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Ο Βλάσης πέφτει νεκρός και οι έρευνες για τον φόνο του αρχίζουν. ‘Ενας νέος διοικητής έρχεται από την Αθήνα και αναλαμβάνει επικεφαλής. Ο Μιχάλης βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Άρης τον δέχεται σπίτι. Διευκρινίζει όμως στον Μάνο ότι θα είναι προσωρινό. Στο μεταξύ, η ‘Ολγα στήνει παγίδα στον Άρη. Λέει ψέματα στην κατάθεσή της και δεν επιβεβαιώνει το άλλοθί του!

‘Ετσι, εκείνος οδηγείται στο κρατητήριο ως ύποπτος για τον φόνο. Ο νέος διοικητής υποπτεύεται ότι η Όλγα κρύβει την αλήθεια και την καλεί ξανά για κατάθεση.
Ο Άρης αφήνεται ελεύθερος, αφού κάποιος έχει πληρώσει την εγγύησή του…’Ολοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο εκδικητής που σκότωσε τον Βλάση. Φυσικά υποψιάζονται την’Ολγα, που όμως αρνείται επίμονα ότι το έκανε εκείνη. Ο Άρης τής ζητά εξηγήσεις που τον «κάρφωσε» στην αστυνομία, αλλά εκείνη έχει πάντα μια ισχυρή δικαιολογία.

Ωστόσο φροντίζει να απαλλαγεί από ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να την ενοχοποιήσει για τον φόνο του Βλάση. Η Ελπίδα και ο Αντώνης, καχύποπτοι μαζί της, επιμένουν να τους ομολογήσει την αλήθεια, ενώ ο Άρης φροντίζει με τη σειρά του να την ενοχοποιήσει. Πράγματι, η αστυνομία τής περνά σύντομα χειροπέδες. Ταραγμένη, η Ελπίδα ζητάει τη βοήθεια του Αντώνη για να αποφυλακιστεί η Όλγα. Εκείνος δέχεται, αλλά με έναν όρο, που θα κάνει έξαλλη την ‘Ολγα.

Ο διοικητής δεν πείθεται για την ενοχή της Όλγας και οι υποψίες του στρέφονται στον Στέφανο… Από την πλευρά του, ο Στέφανος συγκρούεται με την ‘Ολγα για τη Μυρτώ. Στο μεταξύ, η’Ολγα δίνει συμπληρωματική κατάθεση, που οδηγεί σε ανατροπή των δεδομένων της υπόθεσης, και το σχέδιό της προκειμένου να αποφύγει την κατηγορία για τον φόνο του Βλάση έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Μάνος και η Νάντια έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν τα εκφράζουν. Ο Άρης βάζει στην’Ολγα την ιδέα πώς να πετάξει έξω από την εταιρία τον Αντώνη. Σύντομα ο Στέφανος και η Ελπίδα ετοιμάζονται να πάνε στη Βοστόνη για τη θεραπεία του Κωστή όμως μια παγίδα κατά του Στέφαvου οδηγεί στη σύλληψή του.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Μια νύχτα του Αυγούστου: Τέλος απο την ΕΡΤ – Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια τα Χριστούγεννα

Μιλγουόκι Μπακς: Συντριβή στο Μέμφις – Διασώθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project