Ο Στέλιος βγαίνει εκτός εαυτού με τη συμπεριφορά του Χρήστου στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ο οποίος ετοιμάζει κρυφά την επόμενη επίθεση εναντίον του Στρατή, και έτσι συναντάει τον Γιώργη. Του αποκαλύπτει τις προθέσεις ταυ Χρήστου αναφορικά με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο» και εκείνος σαστίζει.

Λίγη ώρα μετά, ο Στέλιος δέχεται ένα σήμα από τα κεντρικά της χωροφυλακής, όπου του ανακοινώνουν τη μετάθεσή του, ενώ ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Γιώργη για όσα κάνει το τελευταίο διάστημα. Ο Στρατής, τώρα, δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με τη Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του, αφού ξέρει ότι πρόκειται να δεχτεί κι άλλο χτύπημα από τον δήμαρχο.

Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο Ισίδωρος Παπαδόπουλος. Αργότερα, η Αγλαΐα ακούει από τον Μίλτο την πικρή και κρυμμένη αλήθεια της ζωής της και, όταν της επιτίθεται, βλέπει μια πρώτη φορά τον πραγματικό εχθρό. Την ίδια στιγμή, ο Τάσος βλέπει την κατάσταση του Μίλτου και κάνει τελικά πρόταση γάμου στη Μαρία. Την επόμενη μέρα, ο Στέλιος ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο για τη μετάθεσή του κι εκείνος τον διώχνει. Απελπισμένος για βοήθεια, ώστε να μην πάρει μετάθεση, καταλήγει στον Θοδωράκη. Κι ενώ τα σύννεφα γύρω από το νυχτερινό μαγαζί πυκνώνουν, η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της, που αλλάζει για πάντα τη στάση του Στρατή.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA


Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος για Στρατή και Ζέτα-Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού

Μιλγουόκι Μπακς: «Σίφουνας» ο Αντετοκούνμπο με 37 πόντους – Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη τα «ελάφια» (vid)

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!