Ο Σταματιάδης στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, αποφασισμένος μετά από όσα έχουν συμβεί, βάζει μπρος για ένα δημοσίευμα που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα. Σκοπεύει να βγάλει στο φως όλες τις παρανομίες και τις δοσοληψίες του Χρήστου όσο ήταν ακόμα δήμαρχος και το πλήγμα για την καριέρα του θα είναι μεγάλο.

Από την άλλη, ο Χρήστος αγνοώντας τα όσα θα έρθουν, έχει τον νου στη Μαρίνα και στο αν θα παραδοθεί τελικά ή όχι. Την επόμενη μέρα το άρθρο του Σταματιάδη στην εφημερίδα «Αλήθεια» προκαλεί πάταγο στη μικρή κοινωνία του Αγρινίου. Ο Χρήστος Αναγνώστου βρίσκεται σε δυσχερή θέση και δέχεται πυρά από παντού κινδυνεύοντας να χάσει ακόμη και τη Βάσω. Η νεαρή ξενοδόχος του λέει ότι έπεσε από τα σύννεφα και δεν περίμενε ποτέ ότι ο άντρας που αγάπησε, θα έκανε τέτοιες πράξεις και αυτό τη λυπεί!

Απογοητευμένη είναι και η Εύη με τον πατέρα της αλλά και ο Γιώργης που δεν αναγνωρίζει τον αδελφό του. Αναρωτιέται πώς αυτός ο τέλειος, ο τίμιος, ο πάντα σωστός Χρήστος Αναγνώστον έκανε τέτοια πράγματα!

Από την άλλη ο Στρατής, τυφλωμένος από εκδίκηση, δεν κρύβει την ικανοποίησή του. Χαίρεται με αυτό το κύμα που έρχεται κατά του υποψήφιου βουλευτή και μονολογεί λέγοντας ότι δε στεναχωριέται για κανέναν και εύχεται όλοι να τιμωρηθούν!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης κρατά στα χέρια του την τύχη του Χρήστου-Τέλος η Μαρίνα!

Η ραγδαία αλλαγή για το θέμα Μπακαμπού!

Survivor All Star: Έτοιμοι να τα ξαναβρούν Σχίζας με Παναγιώταρου- Τι αποκαλύπτει η ίδια!