Το ένα χτύπημα της μοίρας μετά το άλλο δέχεται η Μυρτώ στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, η οποία δείχνει να μην μπορεί να αντέξει πια όλες αυτές τις αναποδιές που της συμβαίνουν.

Ολα άρχισαν με τον βιασμό της από τον Μίλτο και στη συνέχεια ο χαμός του πατέρα της ήταν το κερασάκι στην τούρτα, για να οδηγηθεί σε τραγική ψυχολογική κατάσταση στο Ψυχιατρείο.

Ο παπα-Ντανιλος και ο Πόντικας στέκονται πάντα στο πλευρό της και εκείνη έχει δύο αγαπημένους ανθρώπους να τη στηρίζουν! Μόνο που όλα πάλι γκρεμίζονται για εκείνη, όταν ο παπα-Ντανίλος της ανακοινώνει πως είναι έγκυος. Η κοπέλα έκανε μια σειρά εξετάσεων που έδειξαν ότι τελικά περιμένει το παιδί του βιαστή της. Ο εφιάλτης για εκείνη επιστρέφει και ο παπάς βρίσκει τον Στέλιο, όπου του ζητά να αναλάβει τις ευθύνες του. Μόνο που η απάντηση που του δίνει είναι απογοητευτική.

Η Μυρτώ, σε απόγνωση με όσα της συμβαίνουν, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της.

Ευτυχώς οι γιατροί την προλαβαίνουν και τη σώζουν. Τότε ο Πόντικας συγκλονισμένος με όσα γίνονται, παίρνει μια γενναία απόφαση και της προτείνει να την παντρευτεί και να αναγνωρίσει το παιδί σαν δικό του. Της υπόσχεται να είναι πάντα δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί αλλά εκείνη του λέει ότι δεν μπορεί να το δεχτεί.

Η Μυρτώ καταφεύγει σε μια λύση που φέρνει καινούρια τρικυμία. Αποφασίζει με τη βοήθεια μιας νοσοκόμας στο ψυχιατρείο να ρίξει το μωρό που μεγαλώνει μέσα της! Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει κάτι που θα της θυμίζει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του Μίλτου.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Μόνο έτσι θα γύριζε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έτσι θα καταστρέψει τη Βικτώρια ο Χρηστίδης-Και ο Ντίνος ύποπτος για φόνο;

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;