Αν και ο Στρατής κάνει όνειρα για ένα κοινό μέλλον με τη Ζέτα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, εκείνη φεύγει για την Αθήνα και τον Ντόκο, προκαλώντας του αμφιβολίες. Ο Χρήστος καλείται από τον εισαγγελέα, ενώ ο Γιώργης συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για τον αδελφό του. Και τα δύο αδέλφια ωστόσο αγνοούν ότι η μητέρα τους έχει σκοτώσει τη Μαρίνα!
Η Βρεττώ είχε προειδοποιήσει… Αν η Μαρίνα ξαναμπεί στη ζωή τους, τότε η δική της «απάντηση» θα είναι πολύ σκληρή. Κανένας όμως δεν περίμενε ότι θα πραγματοποιούσε την απειλή της. Η μητέρα του Χρήστου και του Γιώργη είναι μια γυναίκα σκληρή, που θα έκανε τα πάντα για να υπερασπίσει και να προστατέψει την οικογένειά της. ‘Οταν λοιπόν η Μαρίνα, επιστρέφοντας στο Αγρίνιο, διεκδικεί επίμονα και πάλι όσα είχε χάσει τόσο καιρό, η Βρεττώ βλέπει τις συνέπειες στις ζωές του γιου της και των εγγονών της και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

‘Ετσι, στην προσπάθειά της να συνετίσει τη Μαρίνα, η συζήτηση σύντομα ξεπερνάει τα όρια και η Βρεττώ την κάνει να σωπάσει — αυτή τη φορά για πάντα! Δεν διστάζει μάλιστα να τη θάψει στον κήπο του σπιτιού της…
Ο Γιώργης έχει μια αθωότητα μικρού παιδιού… Ούτε που του περνούσε λοιπόν από το μυαλό ότι ο αδελφός του μπορεί να ήταν μπλεγμένος οε περίεργες ιστορίες — πόσο μάλλον ότι είχε βοηθήσει και στη συγκάλυψη του βιασμού της Μυρτώς.

‘Οταν το δημοσίευμα του Σταματιάδη «κολλάει στον τοίχο» τον Χρήστο και ξυπνά το ενδιαφέρον του εισαγγελέα, που τον καλεί σε ανάκριση, ο Γιώργης ανακαλύπτει πικρές αλήθειες που τον σοκάρουν. Στο μεταξύ, ο Στρατής προσπαθεί να πείσει τη Ζέτα ότι μπορούν να έχουν μαζί ένα κοινό μέλλον, εκείνη όμως αναζητά τον κακοποιητή της, τον Ντόκο…

‘Οταν ο Στρατής ανακαλύπτει πως η αγαπημένη του κατευθύνεται στην Αθήνα και στον Ντόκο, βγαίνει εκτός εαυτού.
Σοκαρισμένος, ο Γιώργης κάνει απελπισμένες κινήσεις.’Ετσι, ατην αναζήτηση διαφυγής από τη θλίψη, αρχίζει να σκάβει τον κήπο της μάνας του, αγνοώντας τις εκπλήξεις που… παραμονεύουν. Στο μεταξύ, η Ζέτα στην Αθήνα αντιμετωπίζει την παλιά της ζωή και τις πίκρες της και, παρόλο που ο Στρατής κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει, η αμφιβολία αρχίζει να ριζώνει μέσα του, καθώς ο Ντόκος παίζει μια χαρά το ύπουλο παιχνίδι του… Ο Στέλιος που περιμένει από στιγμή σε στιγμή τον εισαγγελέα να χτυπήσει και τη δική του πόρτα, επιστρέφοντας στο σπίτι, βρίσκει ξανά την Αγλαΐα να τον περιμένει!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αρένα: Ο Πάτερ Αντώνιος σπάει τη σιωπή του στη Μαρία Αναστασοπούλου

Απίστευτη παραγγελία 50 μπέργκερ στις 3 τα ξημερώματα, έγινε viral! (vid)

OPEN, MEGA, ΑΝΤ1: Ολική ανατροπή για τις ψυχαγωγικές εκπομπές