Ο Γιώργης είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Νίτσας στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.Όμως εκείνη βασανίζεται ακόμα εξαιτίας του παρελθόντος της. Την ίδια ώρα, ο Στρατής εξαναγκάζει τον Χρήστο να ομολογήσει την αλήθεια για τον φόνο του Παραδείση. Μάλιστα, οι δύο άντρες, που νιώθουν έχθρα και μίσος ο ένας για τον άλλον, αποδέχονται για πρώτη φορά ότι υπάρχει ένα αγκάθι που τους ενώνει και αυτό είναι όλα όσα γνωρίζουν για τη Μαρίνα και την εμπλοκή της στη δολοφονία. Ύστερα από αυτή τη συνάντηση, ο Χρήστος αισθάνεται συντετριμμένος και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Βάσως. Έτσι ο δήμαρχος αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή και με τη βοήθεια του Γιώργη κάνει ένα τολμηρό βήμα. Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει σε όλους τη σχέση του με τη Βάσω! Η είδηση αυτή σοκάρει τους πάντες και προκαλεί τον σχολιασμό των κατοίκων της κλειστής κοινωνίας.

Από την άλλη, μία αποκάλυψη του παπα-Ντανίλου για τη Μαρίνα έρχεται να ταράξει την οικογένεια του Χρήστου, ενώ προκαλεί στη Βρεττώ συναισθήματα τρόμου και πανικού, καθώς γνωρίζει πολύ περισσότερα απ όσα λέει. Στό μεταξύ, η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια οδυνηρή αναμέτρηση υπό το βάρος των παλαιών αισθημάτων. Λίγο μετά, η κοπέλα βρίσκεται στην Αθήνα και έχει την πιο αναπάντεχη συνάντηση της ζωής της. Βλέπει τη μητέρα της, τη Μαρίνα.

Η Ζέτα βρίσκεται στα χέρια του Ντόκου και περνάει δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, τελικά η νεαρή τραγουδίστρια καταφέρνει και ξεφεύγει από αυτόν και στη συνέχεια οργανώνει την απόδρασή της από το Αγρίνιο. Όμως η παρέμβαση της Νίτσας αλλάζει τα σχέδιά της. Στη συνέχεια, η Ζέτα θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για τον Ντόκο και η Βάσω τη βοηθάει. Παράλληλα, ο Άλκης αρχίζει να ανησυχεί για τις εξελίξεις που απειλούν το δικό του σχέδιο και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα του. Από την άλλη, ο Στρατής έρχεται αντιμέτωπος με τον Διαγόρα και η σύγκρουση των δύο αντρών παίρνει επικίνδυνη τροπή, αναστατώνοντας τους πάντες στο «Ονειρο». Αργότερα, όμως, μία ευχάριστη εξέλιξη χαροποιεί όλους τους εργαζόμενους, καθώς επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο η Μυρτώ. Ακόμη, η χαρά της Διαμάντως για τον δίσκο της φέρνει νέα χαμόγελα ύστερα από καιρό στο «Ονειρο». Οι μέρες περνούν και η Μυρτώ δυσκολεύεται να ελευθερωθεί από το σκοτεινό παρελθόν, ενώ ο Θοδωράκης και ο Στρατής αναζητούν από κοινού τρόπο να απαλλαγούν από τον Διαγόρα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νίκη αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και εκείνη σοκάρεται, αλλά την προτρέπει να μιλήσει για όσα έχουν συμβεί.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;