Η απόπειρα του Αλέξανδρου να βρει το φάκελο του δυστυχήματος, στο οποίο χάθηκε η Μαρίνα, πέφτει στο κενό στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Αναζητώντας απαντήσεις, στρέφεται στην ανιψιά του Φωτεινή. Ο Στρατής, έχοντας μάθει από τη Νίτσα την παγίδευση της Ζέτας για ναρκωτικά, με τη βοήθεια του δολοφονημένου Νώντα, συνειδητοποιεί ποιους κινδύνους κρύβει για τον ίδιο η ερωτική σχέση τους, τώρα που ο φάκελος της δολοφονίας του Νώντα έχει ξανανοίξει. Στριμωγμένος από το οικονομικό αδιέξοδο και την πίεση του τοκογλύφου, αποφασίζει να προσεγγίσει το δικηγόρο της «Διομήδης», Παπαδόπουλο, για να του πουλήσει τη γη του, υπό την προϋπόθεση ότι το «”Ονειρο» Θα συνεχίσει να λειτουργεί.
Ο Στέλιος, μετά το ξέσπασμα της γυναίκας του Αγλαΐας και το σοκ από τη μετάθεσή του στη Φλώρινα, βρίσκεται σε απόγνωση. Η τυχαία συνάντησή του με το γιο του Μίλτο στο δρόμο εκτραχύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, αφού ο μικρός τραβάει μαχαίρι! Ψάχνει απεγνωσμένα σανίδα σωτηρίας, καθώς καριέρα και οικογένεια καταρρέουν με γδούπο.

Η επανεμφάνιση του Χρήστου, που ζητά επιτακτικά την απελευθέρωση της Βάσως, οδηγούν σε νέες υποσχέσεις ότι θα εξασφαλίσει την παραμονή του στο Αγρίνιο. Παράλληλα, η Φωτεινή μαζί με τον Αλέξανδρο προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της Μαρίνας, έχοντας στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή του Χρήστου στο τροχαίο. Ο Σταματιάδης, πάλι, διατηρεί σοβαρές αμφιβολίες για τον ξαφνικό γάμο της κόρης του Μαρίας με τον Τάσο.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για τον Κωνσταντίνο-Μένει παράλυτος;

Μουντιάλ 2022: Έχει το know how o Ζιρού – 12 τελικοί από το 2014 έως σήμερα!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μαζί Μιράντα-Ντίνος αλλά στα κρυφά