Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει καθώς η σειρά του Alpha οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Όπως έχετε ήδη διαβάσει η Νίτσα τα λέει όλα στον Τάσο ενώ ο Γιώργος εξαφανίζεται.

Τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή με όσα γίνονται με τη Μαρίνα να καθορίζουν τη συνέχεια. Πέρα από την κεντρική ιστορία όμως το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και για τις παράπλευρες.

Μία από αυτές είναι και η ιστορία του Πόντικα και της Μυρτώς με την κοπέλα να έχει απορρίψει ήδη μία αυθόρμητη πρόταση γάμου του. Ο Πόντικας όμως συνεχίζει να είναι δίπλα της και να την αγαπάει παρότι εκείνη δε δείχνει να ανταποκρίνεται.

Ο ηθοποιός Ιωάννης Απέργης μίλησε στο TV24 για τη σειρά και τον ρόλο του που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. «Ο Πόντικας είναι η ελπίδα της κοινωνίας μας», σημειώνει για τον καλοκάγαθο ήρωα της σειράς.

Το μέλλον Πόντικα και Μυρτώς φαίνεται πως θα είναι κοινό είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο. Ο Πόντικας κάνει τα πάντα για να είναι χαρούμενη η κοπέλα.

Όταν αυτή βγαίνει από το ψυχιατρείο με τις πικρές μνήμες να συνεχίζουν να τη βαραίνουν εκείνος θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από το παρελθόν της. Μάλιστα η Βάσω ίσως αποδειχθεί το στήριγμά του σε αυτή τη στιγμή και να μείνουν εκεί.

Όσον αφορά το αν θα γεννήσει τελικά η Μυρτώ ο ίδιος δε μπόρεσε να δώσει σίγουρη απάντηση ανέφερε όμως ότι αν γεννήσει ο Πόντικας θα μεγαλώσει το παιδί σα να ναι δικό του.

Θα καταλήξουν όμως μαζί οι δυο τους;

O ηθοποιός απάντησε ότι παρότι η Μυρτώ δεν είναι ερωτευμένη μαζί του το πιο πιθανό πως θα είναι μαζί καθώς και οι δυο είναι μόνοι τους και οι άνθρωποι εκείνης της εποχής παντρεύονταν και από ανάγκη. Το γεγονός όμως ότι η Μυρτώ του έχει πει πως είναι κάτι παραπάνω από φίλος της είναι θετικό για τη συνέχεια.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο πρώην άντρας της Νάντιας εμφανίζεται και τα ανατρέπει όλα;

ΣΚΑΪ: Τέλος κι άλλος πασίγνωστος δημοσιογράφος – Αυτός είναι

Όλο και πιο κοντά σε προπονητή ο Ολυμπιακός – Αυτός βρίσκεται στην κορυφή για τον Αντόνιο Κορδόν!