Στο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, Τρία Μίλια,  που θα προβληθεί την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου η Βασιλική ακολουθεί τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα. Εκεί είναι που θα μάθει ότι από τις έρευνες τους, έχει προκύψει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο δήμαρχος.

Στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς η Κάτια θα πάθει μια σοβαρή κρίση και ο Μιχάλης με τη Φωτεινή αναγκάζονται να πουν στον Γεράσιμο αλλά και στην ίδια την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της.

Η Δέσποινα στο μεταξύ προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τον Τίμο και ο Νικόλας της προτείνει την ιδέα την να ψάξει στα πράγματά του. Η Κλειώ βρίσκει στο laptop της Ελένης τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, που αφορούν τη διακοπή της εγκυμοσύνης και αποφασίζει να ενημερώσει τη μητέρα της. Η Βασιλική συνειδητοποιεί πως ο υγειονομικός έλεγχος πέρασε από το μαγαζί της, αμέσως μετά την άρνησή της να συνεργαστεί με τον δήμαρχο. Ο Ευθύμης και ο Στέφανος ανακαλύπτουν τη γεωγραφική σύνδεση ανάμεσα στο σημείο κράτησης του Στέφανου και στην παράνομη λέσχη, όπου είχαν πάει ο Μιχάλης και ο Τίμος.

Ο Νικόλας και ο Πέτρος εξετάζουν και πάλι όλα τα γεγονότα, με χρονολογική σειρά και οι ενδείξεις που προκύπτουν είναι σοβαρές. Και ενώ όλοι οδηγούνται στο ίδιο συμπέρασμα, σχετικά με την ενοχή του Τίμου, εκείνος ελέγχει τον τραπεζικό του λογαριασμό…

Τρία Μίλια: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

GNTM: Wanna be on top?

Σοφία Χατζηπαντελή – GNTM: Αυτός είναι ο πασίγνωστος συντροφός της που ζει στο Λονδίνο

Προτεινόμενος για «όσκαρ» ο Νότης Μηταράκης – Αφού δεν τα κατάφερε στο υπουργείο θα διαπρέψει ως ηθοποιός