Η Φωτεινή έχει πειστεί ότι η Μάνια την αποφεύγει στα Τρία Μίλια και αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά. Ο Μιχάλης βλέπει τα κέρδη του από τα στοιχήματα και δείχνει έτοιμος να ξαναρχίσει τον τζόγο στη σειρά του Star. Για ακόμη μια φορά, δεν μπορεί να αντισταθεί και παρασύρεται από τον εθισμό του στον τζόγο.

Η Φωτεινή συζητάει με τη Μάνια και προσπαθεί να την πείσει να συναντηθούν μαζί με τον Μιχάλη. Το βράδυ, η Φωτεινή ετοιμάζει στον Μιχάλη ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη τους το χαλάει… Η Μάνια διηγείται στον Μιχάλη ιστορίες με στοιχήματα και καζίνο και εκείνος ενθουσιάζεται. Έτσι, η Φωτεινή καλεί εσπευσμένα τον Στέφανο, για να σώσει την κατάσταση. Την επόμενη μέρα, η Μάνια απογοητεύεται από τα σχέδια που της παρουσίασε η Λίζα και εκείνη φεύγει από το οινοποιείο, στενοχωρημένη, ενώ ο Μιχάλης παθιάζεται πάλι με τον ιππόδρομο και λέει ψέματα στη Φωτεινή .

Στη συνέχεια, η Μάνια τηλεφωνεί στον Στέφανο και τον καλεί στον αμπελώνα της. Την ίδια ώρα, ο Ιωάννης ζητάει από τη Βασιλική να βγουν ραντεβού και εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Χάρης και ο Χρόνης θεωρούν ότι το πρόσωπο που προβάλλει ο λιμενικός δεν είναι αληθινό.

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει φωτιά στους Βρουλάκηδες-Πληρώνει την πρόκληση ο Παύλος

Ελλάδα – Λετονία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

ΕΡΤ1: Έρχεται το Πεφταστέρι των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά