Ο Πέτρος στα Τρία Μίλια, δέχεται ύστερα από πολύ καιρό τηλεφώνημα από τη μητέρα του, που τον αναστατώνει. Πολύ σύντομα τη βλέπει να καταφθάνει στο νησί και να προσπαθεί να τον πλησιάσει μέσο στο μαγαζί του Χάρη. Η συνάντησή τους τον ταράζει και δεν ξέρει πώς να το πει στον Νικόλα.

Η Κάτια ξαναρχίζει τη θεραπεία της, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά κενά στη μνήμη της. Ο Στέφανος επιστρέφει επίσης στο νησί και η μητέρα του του αφηγείται έναν εφιάλτη της με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Εκείνος φοβάται πως η μνήμη της επανέρχεται. Η Μάνια δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα της και για πρώτη φορά αντιδρά έντονα στις παρατηρήσεις του, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Νικόλα για τις σχέσεις του με τη μητέρα του. Η αστυνομία εξαρθρώνει το κύκλωμα πλαστογραφίας όπου εμπλεκόταν η Σύλβια, αλλά εκείνη έχει καταφέρει να ξεφύγει.

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή έρχονται πολύ κοντά, αλλά εκείνος νιώθει πολύ αμήχανα, επειδή έχει φιλήσει τη Μάνια. Η Ελένη ρωτάει τον Χάρη για το ερωτικό του παρελθόν και ανακαλύπτει πως κάτι της κρύβει. Κάποια στιγμή μαθαίνει για την ερωτική απογοήτευση που είχε από την Άρτεμη και ανησυχεί μήπως ο Χάρης δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα… Ο Τίμος απαλλάσσεται και επισήμως από τις κατηγορίες εναντίον του και το γιορτάζει μαζί με τη Δέσποινα και τις κόρες τους. Σύντομα επισκέπτεται τον Γεράσιμο και την Κάπα και τους το ανακοινώνει. Εκείνοι ενημερώνουν τον Μιχάλη και τον Στέφανο και τους προκαλούν αναστάτωση.

 

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη-Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

«Άκυρο» Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφή!

Το Μεγάλο Παζάρι: Επανέρχεται μετά από χρόνια!