Ο Στέφανος πηγαίνει στην Αθήνα για να ψάξει τη μητέρα του στα Τρία Μίλια, ενώ ο Γεράσιμος παίρνει εξιτήριο. Μάνια και Φωτεινή επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο με… σπασμένα φρένα.

Η Λίζα επισκέπτεται στην κλινική τον Γεράσιμο κα ζηλεύει την τρυφερότητα που δείχνει αυτός στη Φωτεινή… Καθώς η σχέση τους έχει αρχίσει να διαρρέει σε πολλούς στο νησί, η Ελένη αποφασίζει να πει η ίδια στους γονείς της πως είναι ζευγάρι με τον Χάρη, πριν το μάθουν από τρίτους… Ο Τίμος όμως δεν ενθουσιάζεται με το νέο αμόρε της κόρης του…

Από τη μεριά της, η Λίζα μαθαίνει για τη σχέση του Χάρη με την Ελένη και την επιπλήττει, επειδή δεν της είχε αναφέρει τίποτα. Η Μάνια κάνει ένα μάθημα γιόγκα με τον Ευθύμη και εκείνος της εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που φέρθηκε στη Φωτεινή. Ο Πέτρος επιστρέφει ενθουσιασμένος από την πρώτη του προπόνηση στη Μουλιανή και η Κλειώ χαίρεται που τον βλέπει τόσο καλά. Ο Μιχάλης ανακαλύπτει ότι τα αναπνευστικά προβλήματα του πατέρα του οφείλονται στα χάπια που του συνταγογράφησε η Φωτεινή, με αποτέλεσμα να τσακωθεί μαζί της. Ο Μάρκος φτάνει στη Δρακόνησο και ζητά από τον Τίμο και τη Δέσποινα μια εξυπηρέτηση, που όμως κρύβει αρκετούς κινδύνους…

Η Κάτια θυμάται ακόμα ένα περιστατικό από το παρελθόν και προσπαθεί να θυμηθεί κάτι περισσότερο για τη σχέση της με τον Νικόλα. Η υγεία του Γεράσιμου βελτιώνεται και επιστρέφει στο σπίτι του, ενώ ο Μιχάλης και η Φωτεινή προσπαθούν να θέσουν κανόνες στη μεταξύ τους σχέση, προκειμένου να συνεργαστούν ομαλά στην κλινική.

Ο Σπύρος δέχεται πιέσεις από τον συνεργάτη του να ξεφορτωθεί την Κάτια, αλλά εκείνος αρνείται. Ο Μάρκος προτρέπει τον Σίμο να φλερτάρει τη Σύλβια, προκειμένου να της αποσπάσει πληροφορίες για το «Μάτι», και η Δέσποινα αναγκάζεται να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Η Λίζα προσπαθεί να πείσει τη Μάνια να διεκδικήσει τον Μιχάλη! Ο Χρόνης και ο Πέτρος έχουν ένα μυστικό από την Κλειώ. Η σχέση του Χάρη και της Ελένης δοκιμάζεται όταν έρχεται η ώρα να ανεβάσουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στη Λίζα ότι γνωρίζει πως έχει μια κόρη…

Ο Μιχάλης επισημαίνει στον Στέφανο πως η υγεία της μητέρας τους μπορεί να επιδεινωθεί αν δεν παίρνει τα φάρμακά της. Ο Θάνος επισκέπτεται τον Σπύρο στο σπίτι του και του λέει ότι ανακάλυψε ποια είναι η Κάτια. Εκείνος τον συμβουλεύει να μην πει τίποτα σε κανέναν. 
Η Ελένη καλεί τον Χάρη σε δείπνο με τους γονείς της και αυτός πανικοβάλλεται. Η Κλειώ ανακαλύπτει ότι ο Πέτρος δεν πήγε ποτέ για προπόνηση στη Μουλιανή και του ζητάει εξηγήσεις.

Η Δέσποινα μαθαίνει μια σημαντική πληροφορία από τη Σύλβια, ενώ η Φωτεινή πηγαίνει στο γραφείο της Μάνιας και εκείνη εκπλήσσεται που τη βλέπει.
Η Σύλβια ανοίγει την καρδιά της στη Δέσποινα και της μιλάει για τη ζωή της. Η Μάνια και η Φωτεινή λογομαχούν έντονα. Η Κλειώ μαθαίνει ότι ο Πέτρος και ο Χρόνης προσπαθούν να επισκευάσουν το καΐκι του Νικόλα. Η Δέσποιvα δεν αποκαλύπτει στον Μάρκο την αλήθεια για το παιδί της Σύλβιας. Ο Μάρκος λέει στον Τίμο ότι η Δέσποινα τον απατούσε με τον Κυριάκο. Κάποιος τηλεφωνεί στη Φωτεινή και της λέει ότι ο Μιχάλης είναι τραυματισμένος. Εκείνη πηγαίνει να τον βρει και η Μάνια μπαίνει στο αυτοκίνητο μαζί της. Ξαφνικά όμως συνειδητοποιούν πως τα φρένα του αυτοκινήτου δεν πιάνουν…

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του STAR

Όλες οι ειδήσεις

Αλήθειες με τη Ζήνα: «Τέλος» απο το STAR αυτές τις μέρες – Αυτός είναι ο λόγος

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για τον Κωνσταντίνο-Μένει παράλυτος;

Μουντιάλ 2022: Έχει το know how o Ζιρού – 12 τελικοί από το 2014 έως σήμερα!