Η Σύλβια στα Τρία Μίλια, γνωρίζεται με τον Τίμο και μεταξύ τους αναπτύσσεται μια συμπάθεια. Η Δέσποινα ζητάει από τη Λίζα να ρωτήσει την Ελένη πώς αισθάνεται για τον Μιχάλη. Ο Μιχάλης πηγαίνει στο μπαρ του Χάρη κι εκεί συναντάει την Ελένη. Η συνάντησή του προκαλεί ταραχή στον Χάρη. Η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο αμήχανη όταν μπαίνουν μέσα ο Ευθύμης με την  Φωτεινή.

Την επόμενη μέρα ο Στέφανος επισκέπτεται τη Φωτεινή και την αποθαρρύνει να τα ξαναβρεί με τον Μιχάλη. Της λέει ότι με τη ζωή που έκανε στην Αθήνα, σίγουρα θα βαρεθεί δίπλα στον αδερφό του και εκείνη εκπλήσσεται με τα λόγια του.

Ο Νικόλας θυμίζει στην Κάτια κάτι που τους συνέβη στο παρελθόν και εκείνη ταράζεται. Η ημέρα που ο Τίμος και ο Ευθύμης θα συναντήσουν τον Φειδία έχει φθάσει. Ο Στέφανος φτάνει στην αποθήκη όπου θα συναντήσει το Μάτι, αλλά η συνάντηση δεν είναι όπως τη φανταζόταν.
Στο μεταξύ η Μάνια από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Μιχάλη δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά της για εκείνον. Ομως η σχέση του με τη Φωτεινή ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για εκείνη. Με ψυχραιμία και μεθοδικές κινήσεις, άρχισε να του δείχνει τι αισθάνεται για εκείνον και παρόλο που της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση οι δυο τους να είναι μαζί αφού ακόμα είναι ερωτευμένος με τη Φωτεινή, η Μάνια δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να είναι στο πλευρό του με διακριτικότητα. Όταν όμως ο Μιχάλης άρχισε να αντιμετωπίζει τη συμπεριφορά της Φωτεινής στην κλινική, άρχισε να είναι πιο θετικός απέναντι στη Μάνια. Μάλιστα δεν θα αργήσει να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον που του δείχνει.

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

Όλες οι ειδήσεις

Αντώνης Σρόιτερ: Μετά τους αρνητές ρεύματος θα κάνει εκπομπή και γι’ αυτούς που δεν έχουν να το πληρώσουν;

Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μαρσέλο στο οικογενειακό διπλό – Δείτε τι έγινε (βίντεο)

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή η Μιράντα-Ο Μάρκος θα είναι ο σωτήρας της!