Η Φωτεινή και ο Μιχάλης είναι καταρρακωμένοι από το χωρισμό τους στη σειρά του STAR,Τρία Μίλια. Κανένας όμως από τους δύο τους δεν κάνει κάποια κίνηση για να τα ξαναβρούν. Αντιθέτως, συνεχίζουν να πληγώνουν ο ένας τον άλλο. Παράλληλα, ο Νικόλας σώζει το οινοποιείο από ένα μοιραίο λάθος, γεγονός που τον ανεβάζει ακόμα περισσότερα στα μάτια της Μάνιας.

Η Σύλβια γνωρίζεται με τον Τίμο και μεταξύ τους αναπτύσσεται  μια συμπάθεια. Παράλληλα εκείνος συνεχίζει να πιέζει τη Δέσποινα να του δώσει τα χρήματα που χρειάζεται. Η Μάνια ανακοινώνει στον Νικόλα ότι τον προσλαμβάνει κανονικά στον αμπελώνα, ενώ ο Μιχάλης πηγαίνει στο μπαρ του Χάρη, όπου συναντά την Ελένη. Η συνάντησή τους προκαλεί ταραχή στον Χάρη και η ατμόσφαίρα γίνεται ακόμη πιο αμήχανη, όταν καταφθάνουν και ο Ευθύμης με τη Φωτεινή.

Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος επισκέπτεται τη Φωτεινή και την αποθαρρύνει να τα ξαναβρεί με τον αδελφό του. Το χωρισμένο πια ζευγάρι, όμως, έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα.

Η συνύπαρξή τους στην κλινική είναι δύσκολη, ειδικά μετά τον τρόπο λειτουργίας που επέλεξε η Φωτεινή. Στο μεταξύ, ο Πέτρος λαμβάνει ένα συστημένο γράμμα από το εξωτερικό και ταράζεται. Η Κάτια ζητάει τη βοήθεια της Λίζας για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα του φεστιβάλ και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να την εμπλέξει στα σχέδιά της. Παράλληλα, ο Νικόλας θυμίζει στην Κάτια κάτι που  τους συνέβη στο παρελθόν και εκείνη ταράζεται πολύ. Η μέρα που ο Τίμος και ο Ευθύμης Θα συναντήσουν τον Φειδία φτάνει.

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά του ΑΝΤ1-Γιατί κόπηκε

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έριξαν τη «βόμβα» οι Ισπανοί – «Στην Αλ Νασρ από 1η Ιανουαρίου με τρελά λεφτά»

Wednesday: Το κομμάτι που σαρώνει στη σειρά του Netflix είναι από το 1962!