Η σειρά του Star, Τρία Μίλια που έκανε πρεμιέρα σήμερα (12/9) και προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 17:30, έρχονται με τον δεύτερο και πιο συναρπαστικό κύκλο όπου νέοι ήρωες μπαίνουν στο κάδρο και τα γεγονότα παίρνουν την τροπή που κανείς δεν περίμενε!

Στο δεύτερο κύκλο της σειράς, προστίθενται δύο νέα πρόσωπα. Η οινολόγος Μάνια Φιλίππου και ο ταχυδρόμος Χρόνης Αποστόλου, εντάσσονται στην κοινωνία της Δρακονήσου και πυροδοτούν νέες εξελίξεις! Το ρόλο του Χρόνη υποδύεται ο Πρόδρομος Τοσουνίδης και το ρόλο της Μάνιας η Κατερίνα Νικολοπούλου.

Κι ενώ οι έρευνες για τη δολοφονία του Βασίλη συνεχίζονται, Μιχάλης και Φωτεινή αποκαλύπτουν στον Στέφανο την πραγματική ταυτότητα της Λίζας! Ο ίδιος νιώθει όπως είναι φυσικό προδομένος  όχι μόνο από εκείνη αλλά και από τον Ευθύμη που του έκρυβε την αλήθεια. Από την άλλη ο Τίμος ανησυχεί για τη φήμη του ως δημάρχου λόγω της εμπλοκής στην υπόθεση της δολοφονίας. Πάνω στην αγωνία του, φτάνει στο σημείο να επισκεφθεί τον Γεράσιμο προκειμένου να του ζητήσει να συμμαχήσει μαζί του. Η Κλειώ έχει καταλάβει πως ο Πέτρος τής είπε ψέματα και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να ανακαλύψει το λόγο. Έντονο προβληματισμό δημιουργεί ένα περίεργο μήνυμα του Νικόλα στην Κάτια και το οποίο πέφτει στη αντίληψη του Γεράσιμου. Για αυτό είναι και αποφασισμένος να πάει να τον βρει προκειμένου να του εξηγήσει τι ακριβώς ήθελε από εκείνη.

Στο μεταξύ το τεστ εγκυμοσύνης της Ελένης βγαίνει θετικό και την αναστατώνει έντονα. Η Κλειώ βλέπει, κατά λάθος, το τεστ και καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Αποφασίζει να το εκμυστηρευτεί στη Φωτεινή. Ο Μιχάλης από την άλλη δέχεται στο ιατρείο του μια πολύ επικίνδυνη επίσκεψη…

 

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Εξαφανίζεται η Κλειώ – Ο Βασίλης Μερκίνης έρχεται και ανατρέπει τα πάντα

Πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια έβαλε ντεκολτέ με άνοιγμα από τον ώμο μέχρι τον αστράγαλο!

Εκτός Υπηρεσίας: Έγκλημα στον Κάβουρα – Βεντέτα ανάμεσα στα χωριά