Η σύλληψη του Ρήγα φέρνει αναστάτωση στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, τόσο στην οικογένεια Σκούταρη όσο και στην οικογένεια του Στασινόπουλου, καθώς ο Κωστής επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τις Αρχές, για να πέσει στα μαλακά ο Ρήγας.

Την ίδια ώρα, η Κυριακούλα, συγκλονισμένη από τις τραγικές εξελίξεις, γυρεύει παρηγοριά στην αγκαλιά των παιδιών της, της Αλεξάνδρας και του Γρηγόρη. Ταυτόχρονα, ο γιος της αρχίζει να κρατάει απόσταση από τη σύζυγό του, τη Φιλιώ, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για την τροπή της υπόθεσης του πατέρα του. Στο μεταξύ, τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τη μοιραία συνάντηση στο νεκροταφείο βασανίζουν τους παρευρισκόμενους, που ψάχνουν να δώσουν απαντήσεις για όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Στην Αθήνα, η επίσκεψη που δέχεται ο Χρήστος στην ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλεύεται τον γεμίζει χαρά. Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους επισκέπτες του, καθώς η κατάστασή του τους φέρνει αντιμέτωπους με πολλά κρίσιμα ερωτήματα, η απάντηση των οποίων θα κρίνει το μέλλον της σχέσης του μαζί τους.
Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα βαραίνει πάρα πολύ το κλίμα που επικρατεί τον Τύρναβο και γίνεται η αφορμή για να επανασυνδεθεί, και μάλιστα με πολύ ισχυρούς δεσμούς, η οικογένεια της Στάσας. Το γεγονός αυτό, που αρχικά αντιμετωπίζεται θετικά από τον Γιωργίκη Προβιό, αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται βραχνός γι’ αυτόν. Και αυτό γιατί θεωρεί κτήμα του την Ιουλία, που παλεύει να ισορροπήσει μεταξύ των υποχρεώσεών της ως συζύγου, μάνας κόρης, αλλά και αδελφής…

Την ίδια ώρα, μια επαγγελματική υποχρέωση που έχει αναλάβει ο Γρηγόρης απέναντι στον Γιωργίκη φέρνει για άλλη μια φορά κοντά τους δυο παλιούς εραστές. Η παράξενη σχέση τους και η αντιφατική συμπεριφορά των δύο νέων, ειδικά μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νεκροταφείο του Τυρνάβου, θα γεμίσουν υποψίες τη Χάδω. Θα προσπαθήσει λοιπόν να διαλευκάνει την υπόθεση. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της, με τη βοήθεια του εργοδότη της, που είναι πάντα πρόθυμος να της σταθεί.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε απόσπασμα της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5-4 spoiler: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι την άλλη εβδομάδα…

F1 Ελιγμός Alonso: Οι συνάδελφοι του οδηγού επικρίνουν τώρα τον George Russell

Η Γη της Ελιάς: Χαστούκι στον Δημοσθένη- Τον αφήνει στον άσο η Ασπασία