Οι τσακωμοί στο αρχοντικό του Προβιού στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας αυξάνονται και η Ιουλία θέλει να πει την αλήθεια στον Γρηγόρη για την εγκυμοσύνη, την ώρα που εκείνος δίνει υπόσχεση στον πατέρα του να τον βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί.

Ο Στασινόπουλος γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και ανήσυχος για τις εξελίξεις συμμαχεί με τη Στάσα. Της λέει ότι αυτό το μυστικό πρέπει να το πάρουν μαζί στον τάφο τους, συμφωνεί κι εκείνη προκειμένου να προστατεύσουν και οι δύο τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, αλλά και τον Γρηγόρη με τη Φιλιώ.

Ταυτόχρονα έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Την ίδια ώρα, η Κατερίνη ανησυχεί για τις συχνές απουσίες του άντρα της και ο Χρήστος ανακαλύπτει κάτι που απειλεί να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες.
Η Στάσα συζητά με τη Φρόσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της για τον γάμο της Ιουλίας, ενώ την ενημερώνει για τη θετική εξέλιξη σχετικά με την υγεία του Ρήγα, που συνεχίζει να συναντιέται κρυφά με τη Βαγγελίτσα και να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Εν τω μεταξύ, στο σπίτι των Προβιών έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το τραπέζι στους Στασινόπουλους, στο οποίο ο Γιωργίκης σχεδιάζει να ανακοινώσει επίσημα το χαρμόσυνο γεγονός. Ωστόσο, η επίσκεψη του Χρήστου στο δάσος των μανιταριών τού επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα τον οδηγήσει σε μια νέα σύγκρουση με όλη την οικογένειά του. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να δεχτεί την πρόκληση του εκδότη Άλκη Μακρή και στρώνεται στο γράψιμο, δίνοντας την υπόσχεση στην Κυριακούλα ότι θα βοηθήσει τον πατέρα της όσο και όπως μπορεί. Το ίδιο κάνει και ο Γρηγόρης κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου του, ενώ ο Ζαφείρης από τη μεριά του συνεχίζει να οργανώνει με τον Νασούλια το σχέδιο απόδρασης του Στράτου. Αργότερα η Αλεξάνδρα ζητά από τον Άλκη να της επιτρέψει να δακτυλογραφήσει το άρθρο για την εφημερίδα του και δέχεται μια πολύ δελεαστική πρόταση, την οποία θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά. Παράλληλα η Στάσα, θα βρεθεί για άλλη μια φορά με τον Στασινόπουλο, σε μια συνάντηση που θα τους οδηγήσει όλο και πιο κοντά στο αδιέξοδο.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ απαλλάχθηκε από κάθε υποψία… από τη FIA

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Ασπασία-Ο Δημοσθένης ανακοινώνει ότι παντρεύεται!