Το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στο νεκροταφείο του Τυρνάβου στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, όπου ο Ρήγας πυροβόλησε και σκότωσε τον Στράτο, φέρνει ολέθριες συνέπειες στη ζωή όλων των ηρώων.

Σύμφωνα με το MyTv, η απόφαση του Κωστή να πει στις Αρχές ότι ο ίδιος έκανε κρυφά σινιάλο στον νεαρό Σκούταρη να πυροβολήσει τον Ραζίνη, καθώς βρισκόταν σε κίνδυνο η ζωή της μητέρας του, αποδεικνύεται λανθασμένη, διότι προκαλεί την οργή τόσο της Κυριακούλας όσο και της Κατερίνης.

Η χήρα του Στράτου, η οποία ηταν παρούσα στο τραγικό συμβάν, ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και πως ο διοικητής προσπαθεί για κάποιον λόγο να προφυλάξει τον γιο της Στάσας, ώστε να τον γλιτώσει από το εκτελεστικό απόσπασμα. Αυτή η διαπίστωση βγάζει εκτός εαυτού τη σύζυγο του Κωστή, η οποία έχει αρχίσει ήδη να υποψιάζεται την παράνομη σχέση του άντρα της με τη μητέρα της Ιουλίας και του Ρήγα.

Μάλιστα, η Κατερίνη είναι αποφασισμένη να στριμώξει τον σύζυγό της ώστε να μάθει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα αλλά και τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον καιτο Στάσα. Συγχρόνως, η έγνοια της τελευταίας είναι στραμμένη αποκλειστικά στον γιο της και στις συνέπειες που αναμένεται να αντιμετωπίσει εξαιτίαςτου φόνου. Κάποια στιγμή, το παράνομο ζευγάρι παίρνει τη σκληρή απόφαση να δώσει ένα τέλος στη σχέση του. Τόσο ο Κωστής όσο και η Στάσα διαπιστώνουν ότι προτεραιότητα έχουν οι οικογένειές τους, οι οποίες κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα, αν ο κρυφός δεσμός τους βγει στην επιφάνεια. Επίσης, και οι δύο επιθυμούν να μην πάρει άλλη έκταση το ζήτημα μετον Ρήγα και τη βοήθεια που του προσέφερε ο Στασινόπουλος.

Κανονίζουν, λοιπόν, μία τελευταία συνάντηση προκειμένου να λήξουν τον δεσμό τους. Οι στιγμές που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα φορτισμένες και δύσκολες και για τους δύο, καθώς όσο διάστημα είναι μαζί έχουν αναπτύξει βαθιά και αληθινά αισθήματα ο ένας για των άλλο. Ωστόσο, θυσιάζουν την αγάπη τους για χάρη των δικών τους ανθρώπων.

Συγχρόνως, ο Κωστής υποσχεται στη Στάσα ότι σκοπεύει να συνεχίσει να βρίσκεται για πάντα στο πλευρό της ως ένα μεγάλο στήριγμα και ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να είναι ασφαλείς εκείνη και τα παιδιά της. Ύστερα από αυτή τη κουβέντα αποφασίζουν να μην βρεθούν ποτέ ξανά.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 25/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο – ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Ο Αλμέιδα έκανε αυτό που ξέρει! Έριξε τους τόνους

Ψυχοκόρες: Έξι μήνες μετά…