Η επόμενη μέρα του γάμου στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, βρίσκει τον Γιωργίκη Προβιό περήφανο και πανευτυχή ενώ η νεόνυμφη Ιουλία, προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη νέα κατάσταση του αρχοντικού.

Το βασικότερο είναι ότι το σχέδιο της μάνας της πέτυχε και ότι ο άντρας της πίστεψε πώς όλα έγιναν όπως τα ήθελε. Πώς όμως η Στάσα ήξερε τι έπρεπε να κάνει η Ιουλία για να τον κοροϊδέψει; Ωστόσο εκείνη έχει να ασχοληθεί με την Χάδω που είναι πολύ εχθρική απέναντί της. Βέβαια, η σκέψη για τη Στάσα, κρύβει μία ιστορία που επαναλήφθηκε αφού και εκείνη είχε κάνει το ίδιο με τον Στράτο Ραζίνη από τον οποίο έμεινε έγκυος!

Η Ιουλία είχε ανακαλύψει μία φωτογραφία του Στράτου με αφιέρωμα στη Στάσα. Εκείνη τότε τής παραδέχθηκε ότι ήταν ερωτευμένη με τον πατέρα του Γρηγόρη αλλά έκανε το χρέος της και τον άφησε λόγω της κόντρας που υπήρχε ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Παντρεύτηκε λοιπόν τον Νικόλα Σκούταρη αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ ότι με τον Στράτο είχαν ολοκληρώσει τη σχέση τους και προέκυψε μία εγκυμοσύνη. Και εκείνη, όπως και η κόρη της, αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν άντρα που δεν αγαπούσε και προσποιήθηκε ότι ήταν έγκυος στο παιδί του, τον Ρήγα ο οποίος είναι γιος της Στάσας και του Στράτου άρα και αδερφός του Γρηγόρη και της Αλεξάνδρας.

Τα δύο αδέρφια τρέφουν μίσος το ένα για το άλλο και αγνοούν το δεσμό αίματος. Ωστόσο τίποτα δε μένει κρυφό!

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ρίχνει τη βόμβα-Ο Αντρέι είναι ο αληθινός καπετάνιος της φαμίλιας!

Πολύ άσχημα νέα στην Alpine F1: «Το μονοθέσιο του 2024 είναι λίγο αργό»

Η Γη της Ελιάς: Νύφη η Αρετή-Τι θα κάνει όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας;