Η επιθυμία του Γιωργίκη στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας να παντρευτεί τη νεαρή κοπέλα, προκαλεί την έκρηξη της Χάιδως, που είναι κατηγορηματικά αντίθετη με αυτόν τον γάμο. Στο μεταξύ, η οικειοθελής παράδοση του Στράτου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι των Ραζίνηδων και η Αλεξάνδρα, θέλοντας να βοηθήσει τον αδερφό της, αναλαμβάνει να βρει την Ιουλία και να της εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αναβάλουν για λίγο τα σχέδιά τους.

Στη συνέχεια, προσλαμβάνει για την υπεράσπιση του πατέρα της τον νεαρό φέρελπι δικηγόρο Δημητρό Ατζαλίνα, όμως ο Στράτος είναι κάθε άλλο παρά πρόθυμος να δεχθεί τη βοήθειά του. Ο Γρηγόρης, στο μεταξύ, που συνεχίζει να σκέφτεται την Ιουλία, βρίσκει την ευκαιρία να τη συναντήσει ξανά και της δίνει νέους όρκους αγάπης, μαζί με την υπόσχεση πως θα την πάρει να φύγουν μαζί για την Αθήνα. Κανείς από τους δύο δεν ξέρει πως ο Γιωργίκης, αποφασισμένος να προχωρήσει τη ζωή του μαζί της, παίρνει την πρωτοβουλία να της στείλει προξενιό με την Κερασία.

“Εξαλλη η Χάιδω βάζει τον κουμπάρο και φίλο του, τον Στασινόπουλο, να του μιλήσει και να τον συνετίσει, ενώ στο αρχοντικό, από μια παρεξήγηση, ο Χρήστος και η Στεφανία πιστεύουν ότι το προξενιό είναι για τον γιο του Γιωργίκη και όχι για τον ίδιο. Μόλις η Ιουλία μαθαίνει για το προξενιό του Προβιού, νιώθει τέτοιο πανικό, που φτάνει για άλλη μια φορά στο κατώφλι του θανάτου. Το σοβαρό ατύχημα που παθαίνει κάνει τον Γιωργίκη να νιώσει μεγάλες ενοχές, πράγμα που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην οικογένεια Σκούταρη, αφού θέλει να τους προσφέρει κάθε βοήθεια που μπορεί να χρειαστούν.

Κι ο Γρηγόρης, όμως, μαθαίνοντας τι συνέβη στην αγαπημένη του, θέλει να τρέξει κοντά της σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV και προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να μάθει το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται. Ο Ζήσης αναλαμβάνει χρέη «ταχυδρόμου» ώστε να μπορέσει το ζευγάρι να επικοινωνήσει, όμως η Στάσα, διαβλέποντας τους κινδύνους για την κόρη της, της μιλά για το προξενιό του Προβιού. Η Ιουλία το αρνείται, όμως δεν υπολογίζει το αναπάντεχο νέο που της φέρνουν οι γιατροί!

Στα κρατητήρια της Χωροφυλακής, ο Στράτος αρνείται να ομολογήσει την ενοχή του, αν δεν πάρει τις διαβεβαιώσεις του Στασινόπουλου πως θα τον βοηθήσει να πέσει στα μαλακά. Οταν εκείνος του εξηγεί πως δεν πρόκειται να το κάνει, ζητά να δει τον γιο του και του αναθέτει μια πολύ κρίσιμη αποστολή. Ο Γρηγόρης βρίσκεται πια σε πολύ δύσκολη θέση. Από τη μία το ατύχημα της Ιουλίας κι από την άλλη η πίεση της χωροφυλακής αλλά και του Ατζαλίνα να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι για το όπλο του φονικού τον έχουν φέρει σε απελπισία. Την ίδια στιγμή, η Ιουλία βρίσκεται σε πανικό, καθώς δεν μπορεί να μοιραστεί με κανέναν αυτό που της είπαν οι γιατροί. Με τα πολλά, ο Γρηγόρης καταφέρνει να τρυπώσει στο νοσοκομείο για να τη δει, όμως δεν προλαβαίνει να μάθει την αλήθεια, ότι η αγαπημένη του είναι έγκυος! Ο Στασινόπουλος τον πιάνει επ’ αυτοφώρω και τον απειλεί να μείνει μακριά της. Η Στάσα αναλαμβάνει να την πείσει να δεχθεί το προξενιό του Προβιού και, άθελά της, αποκαλύπτει μια πτυχή της ζωής της που αγνοούσαν όλοι…

Το προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Νεκρή η Θοδώρα-Τέλος και ο Γιώργος!

Viral: Οπαδοί της Λανς τρόλαραν φίλη της Άρσεναλ δείχνοντας της το σήμα της Τότεναμ (vid)

Πάνος Μιχαλόπουλος: Απίστευτο- Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός