Η παράδοση του Στράτου Ραζίνη στη χωροφυλακή στο Προξενιό της Ιουλίας, ανατρέπει τα δεδομένα για τον Γρηγόρη και την Ιουλία. Οι δύο νέοι μπορεί να πίστεψαν ότι ίσως θα μπορούσαν να είναι μαζί, αλλά το χάσμα μεταξύ των οικογενειών τους γίνεται πια αγεφύρωτο. Το μέλλον τους προμηνύεται δυσοίωνο, αλλά ακόμα δεν μπορούν να φανταστούν πόσο εφιαλτική θα γίνει η ζωή τους.

Η Κυριακούλα με τη σειρά της νιώθει το μίσος να φουντώνει γι αυτό που τους συμβαίνει καθώς το θεωρεί άδικο. Λέει στο γιο της πως αυτός πια είναι ο αφέντης του σπιτιού και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του πατέρα του!

Ωστόσο το γεγονός ότι ο Στράτος παραδόθηκε, δεν δίνει λύση στην υπόθεση του φόνου, γιατί παρόλο που ο Ραζίνης μοιάζει να είναι ο ιδανικός ένοχος, εκκρεμεί να βρεθούν το κίνητρο και το όπλο του εγκλήματος.

Η παρουσία της Αλεξάνδρας που επιστρέφει μετά από χρόνια για να βοηθήσει την οικογένειά της, δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση στην οικογένεια Ραζίνη. Η κοπέλα δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αρραβώνας της από προξενιό που της είχαν κανονίσει οι γονείς της κι έφυγε για την Αθήνα, όπου εργάζεται ως δημοσιογράφος. Οι γονείς της ποτέ δεν της το συγχώρησαν αφού θεώρησαν τη στάση της μεγάλη προσβολή. Παράλληλα οι δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια Σκούταρη, φέρνουν τον Γιωργίκη Προβιό κοντά στη Στάσα, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την Ιουλία.

Αυτό το νεαρό κορίτσι τού έχει προκαλέσει για τα καλά το ενδιαφέρον και έχει βάλει στο μυαλό του να το κάνει δικό του. Την ίδια στιγμή όμως, στο αρχοντικό του στη Λάρισα, ο γιος του Χρήστος, που ταλαιπωρείται πολύ καιρό από βίαια, τρομακτικά και ανεξήγητα όνειρα, περνάει μια κρίση που συνδέεται με την πρόωρη απώλεια της μητέρας του, κατάσταση που τον οδηγεί συχνά σε ακραίες συμηεριφορές. Σε μια εποχή έντασης και πιέσεων όμως, δεν είναι ο μόνος που θα οδηγηθεί εκτός ορίων.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Βάζει τέλος σε Νάσο Γουμενίδη – Τι είπε για Μαγγίρα – Άγρια κόντρα

F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Μαργέτας πλησιάζει-Η Ουρανία καλοβλέπει τη θέση της!