Σε απόγνωση η Ιουλία πηγαίνει στο μοναστήρι και εξομολογείται στον Επιφάνειο (Γιάνννος Περλέγκας) αυτό που της συμβαίνει στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας. Εκείνος τη συμβουλεύει τι θα πρέπει να κάνει με την εγκυμοσύνη της και, φεύγοντας, συναντά τον Χρήστο, που δεν την αναγνωρίζει.

Ο Επιφάνειος βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη έκπληξη που του έχει επιφυλάξει ποτέ μέχρι σήμερα η ζωή. Συναντά τον Χρήστο, το γιο της μεγάλης του αγάπης. Της νεκρής Ευγενίας. και του Γιωργίκη. Πριν μονάσει, ο Επιφάνειος λεγόταν Ανέστης και ήταν ένας όμορφος νεαρός που εργαζόταν στα κτήματα του πατέρα της Χάδως και του Γιωργίκη.

Η Χάδω τον ερωτεύτηκε και, παρά τις κοινωνικές συμβάσεις της εποχής, τον παντρεύτηκε. Ο έρωτας του Ανέστη με την Ευγενία. η οποία με τον Γιωργίκη περνούσε άθλια, και η παράνομη σχέση τους οδήγησε τη Χάδω στο φόνο. Με συνεργό τη Στεφανία τη δηλητηρίασαν με μανιτάρι. Μετά το θάνατο της Ευγενίας, ο Ανέστης εξαφανίστηκε. Η επιστροφή του εγκυμονεί κινδύνους για όσους εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε δύσκολη θέση-Έτσι θα τελειώσει η καριέρα της;

UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτό είναι το ιδανικό ξεκίνημα

Χρηστίδου εναντίον Λιάγκα- Σκληρή κόντρα στην ελληνική τηλεόραση με φόντο τα κιλά