Πέντε μήνες μετά, τον Απρίλη του 1960, η γέννα της Ιουλίας στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, φέρνει για πρώτη φορά μετά από καιρό χαμόγελα στο αρχοντικό.

Μόνο η Χάδω δεν χαμογελά σύμφωνα με το Τηλέραμα καθώς παραξενεύεται πολύ από το γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις εφτά μήνες από τον γόμο της Ιουλίας και του αδελφού της. Γι’ αυτό και επιστρατεύει τη Δέσπω, που ζηλεύει κρυφά την τύχη της νεαρής αφεντικίνας της, και τη βάζει να ψάξει και να βρει αν υπάρχει κάτι στο παρελθόν της νεαρής Ιουλίας που ποτέ δεν τους φανερώθηκε.

Τις κινήσεις αυτές όμως θα αντιληφθεί η Στεφανiα. Καταλαβαίνει τους κινδύνους που έρχονται αν οι υποψίες της Χάδως είναι αληθινές και σπεύδει να σβήσει αμέσως κάθε υποψία, παρότι και η ίδια ανησυχεί. Την ίδια ώρα, η πρώτη νύχτα του γάμου της Φιλιώς και του Γρηγόρη είναι γεγονός. Το νέο ζευγάρι βιάζεται να κάνει και αυτό τα δικά του παιδιά, με τις ευλογίες της Κατερίνης και τις ανησυχίες του Στασινόπουλου, που φοβάται την επικείμενη συνύπαρξη των δύο ζευγαριών και κουμπάρων. Ειδικά τώρα που  η γέννα της κόρης του Προβιού ανοίγει θέμα για τα βαφτίσια της! Νονά θα είναι φυσικά η κόρη του Φιλιώ η δίπλα της νονός ο Γρηγόρης που θα βρεθεί εν αγνοία του να βαφτίζει το ίδιο του το παιδί!

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νευρικός κλονισμός για την Αμαλία-Γιατί κρύβεται από τον Ντίνο;

Survivor 22/3: Τι κάνουν τα βράδια στο δάσος Σταυρούλα και Περπατάρης;

Ψυχοκόρες: Πέφτει θύμα αποπλάνησης-Την ξεμοναχιάζει και εκείνη σοκάρεται!