Η Ιουλία εμφανίζεται μπροστά στον υποψήφιο γαμπρό, κόβοντας την ανάσα με την ομορφιά της στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας. Τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα του προξενιού μοιάζει να μη συμμερίζεται η Χάδω, που όλο ανάβει φωτιές στον Γιωργίκη. Του λέει ότι  τελικά έχει αποφασίσει να τινάξει το σπιτικό τους στον αέρα και ότι πλέον δεν κρατιέται. Εκείνη του φωνάζει, αλλά εκείνος ούτε που την ακούει. Την ίδια ώρα, η Κατερίνη νουθετεί τη Φιλιώ πώς να διεκδικήσει και να κατακτήσει τη ραγισμένη καρδιά του Γρηγόρη ενώ η Κυριακούλα, βλέποντας το γιο της σε κακή κατάσταση, αποφασίζει να τον φέρει αντιμέτωπο με την αλήθεια. Του λέει ότι η αγαπημένή του ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Προβιό. Εκείνος όμως δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την Ιουλία.
Στο μεταξύ, ο Γιωργίκης επισημοποιεί τους αρραβώνες του με την Ιουλία και ανακοινώνει τους γάμους του μέσα στην εβδομάδα, γεγονός που γεμίζει υποψίες τη Χάδω.

Παράλληλα ο Στασινόπουλος δέχεται πιέσεις τόσο από τον Γιωργίκη όσο και τη Στάσα, να ‘ναι ο κουμπάρος στον επικείμενο γάμο. Ο Προβιός του λέει ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλος αφού τον έχει σαν αδερφό του ενώ η Στάσα από την πλευρά της του εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για ό,τι έχει κάνει για εκείνη και την οικογένειά της.

Στην προσπάθειά του να τ’ αποφύγει ο ίδιος, ο κλήρος θα πέσει στη Φιλιώ. Ο ίδιος προτείνει να κάνει το γάμο η νεαρή που είναι και φίλη με τη νύφη.

Αργότερα το ανακοινώνει στην κόρη του που θέλοντας και μη δέχεται, κάνοντας έναν εφιάλτη της Ιουλίας να γίνει πραγματικότητα. Γιατί οι δύο κοπέλες έχουν πάψει εδώ και καιρό να είναι φίλες αφού και οι δύο αγαπούν τον ίδιο άντρα! Το ενδεχόμενο η Φιλιώ να παντρευτεί τον Γρηγόρη και να γίνει κουμπάρος της Ιουλίας φαντάζει μόνο ως τρέλα…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη!

Πλουσιότεροι της F1: Ο δισσεκατομυριούχος Wolff βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Τηλεοπτικές σειρές με ημερομηνία λήξης: Αυτές είναι που τελειώνουν