Το σπίτι του Προβιού στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, ανοίγει διάπλατα καθώς η ημέρα που θα παντρευτεί την Ιουλία που τόσο ποθεί, έχει φτάσει. Και ο ισχυρός άντρας είναι ακόμα πιο χαρούμενος γιατί ο Χρήστος τελικά έχει δεχτεί αυτόν τον γάμο χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα.

Η παραμονή του στο μοναστήρι και οι συνομιλίες του με τον Επιφάνειο του έκαναν καλό και ο Χρήστος νιώθει την ψυχή του πιο ήρεμη και η παρουσία της Ιουλίας τον ευχαριστεί και χαίρεται που θα έχει στο σπίτι μια παρέα.

Η μόνη που μέχρι τελευταία στιγμή καταριέται την ώρα και τη στιγμή που ευοδώθηκε το προξενιό είναι η Χάδω, αλλά πλέον το παίρνει και εκείνη απόφαση.

Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα χάσει για πάντα την αγαπημένη του και πως θα την παντρευτεί ένας άλλος. Η Ιουλία με τη σειρά της, βαθιά μέσα της, ελπίζει ότι ίσως ο Γρηγόρης κάνει μια κίνηση να ανατρέψει τα πάντα, αλλά ξέρει ότι κάτι τέτοιο μάλλον είναι απίθανο. Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός και πρέπει να παντρευτεί τον Γιωργίκη καθώς η εγκυμοσύνη της δε θα μπορεί να κρυφτεί για πολύ.

Η Στάσα είναι με την Ιουλία που ντύνεται νύφη όμως η κοπέλα είναι προβληματισμένη για το πώς θα κάνει τον Γιωργίκη να πιστέψει ότι το μωρό είναι δικό του.Εκείνη όμως της λέει να μην ανησυχεί αφού αυτός θα είναι πιωμένος και δε θα καταλάβει τίποτα.

Ο γάμος πραγματοποιείται και το γλέντι αρχίζει. Ο Γιωργίκης νιώθει ευτυχισμένος αφού κατάφερε να γίνει αυτό που εξ αρχής είχε βάλει στο μυαλό του.

Στο τραπέζι υπάρχουν όλα τα καλά, οι μουσικές παίζουν και το κέφι ανάβει.  Κι ενώ όλοι διασκεδάζουν, η Ιουλία νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία. Η μάνα της τρέχει στο πλάι της και τι συνεφέρνει και το γλέντι συνεχίζεται. Η Χάδω όμως που καραδοκεί, υποψιάζεται ότι αυτή η λιποθυμία μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία. Οταν όλοι φεύγουν και το ζευγάρι ανεβαίνει στο δωμάτιό του, ο Γιωργίκης είναι τόσο μεθυσμένος που με κόπο στέκεται στα πόδια του. Ετσι η Ιουλία εκμεταλλεύεται το γεγονός και κάνει βήμα-βήμα όσα της είπε η μητέρα της. Τον αφήνει να πιστέψει πως οι δυο τους πέρασαν ένα καυτό πρώτο γαμήλιο βράδυ και όλα από εκεί και έπειτα θα πάρουν τη σειρά τους.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ κάνει την ανατροπή και προκαλεί σεισμό στον πύργο-Η Θεοφανώ στη φωτιά!

Michael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου

Το Ναυάγιο: Τέλος η σειρά-Πότε επιστρέφει