Η Κυριακούλα στη σειρά του ALPHA Το προξενιό της Ιουλίας, μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τον γιατρό Γκλαβάνη και την Φιλιώ. Εκεί, με αφορμή τη νοσηλεία και της Ιουλίας μετά την αιματοβαμμένη νύχτα στο αρχοντικό των Προβιών, θα συγκεντρωθούν οι περισσότεροι από τους ήρωες του δράματος και ανάμεσά τους, ο αγνοούμενος από όλους Γρηγόρης, που θα κληθεί να απαντήσει αν γνωρίζει ή όχι ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό και αν το προηγούμενο βράδυ ήταν κι αυτός παρών στο αρχοντικό, την στιγμή της δολοφονίας. Την ίδια ώρα, ο Στασινόπουλος με την Στάσα, επιστρέφουν στην διοίκηση χωροφυλακής, μαζί με τον Επιφάνειο που ήρθε για να παραδοθεί.

Στην ανάκριση που ακολουθεί, όμως δεν προκύπτει η άμεση συνέργειά του στον φόνο. Παρ’όλ’αυτά, μιλώντας μαζί του, ο Στασινόπουλος, θα μάθει αρκετές λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη Προβιού, αλλά και τι απέγινε τελικά η Χάδω, αλλά και η μικρή Ευγενία που εξακολουθεί να αγνοείται…

Η Ιουλία ανακρίνεται από τον Στασινόπουλο για τη δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού. Καθώς παραμένει σιωπηλή, οδηγείται στον εισαγγελέα. Τότε γίνεται γνωστό πως όσα συνέβησαν σχετίζονται με την μικρή Ευγενία, που διεκδικούσαν τόσο ο Γιωργίκης και η Χάδω όσο η Ιουλία και ο Γρηγόρης, ο οποίος έμαθε πως είναι ο πατέρας της.

Από εκεί και πέρα η αντιμετώπιση της Χάδως, η παρέμβαση του Γρηγόρη, η εμπλοκή του μοναχού Επιφάνειου και η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας αλλά και η δολοφονία της Ευγενίας στο παρελθόν θα γράψουν το ματωμένο επίλογο αυτής της τραγωδίας.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης νεκρός- Τραγικό το τέλος του

ΑΕΚ: Με αυτά τα λεφτά παίρνει τον Μίλσον

Σασμός: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή- Έγκυος η Αργυρώ