Η πιστή οικονόμος του Ιπποκράτη στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο σύντομα θα βρεθεί στο στόχαστρό του και όταν εκείνος τη διώξει από το σπίτι, εκείνη θα τον εκδικηθεί αποκαλύπτοντας στην Ειρήνη τη δράση του.

Χρόνια στη δούλεψη του αξιωματικού του Λιμενικού, η Δήμητρα βλέπει πολλά αλλά αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα. Άτομο με ήθος, αρχές και αξιοπρέπεια, ποτέ δεν του έδωσε το παραμικρό δικαίωμα να αμφιβάλλει για τις αγνές της προθέσεις απέναντι στην οικογένειά του και έτσι εκείνος από νωρίς την εμπιστεύτηκε και της ανέθεσε τη γενικότερη φροντίδα του σπιτιού του. Ο Ιπποκράτης γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή της, όχι όμως για τη δράση του αδελφού της στη Μόσχα.

Μάλιστα, στα πρώτα επεισόδια της σειράς, είχαν φτάσει στα χέρια της κάποια γράμματα από εκείνον, τα οποία και φύλαξε ως κόρη οφθαλμού, προκειμένου να μην πέσουν στην αντίληψη του ισχυρού άντρα.

Αυτό όμως δεν θα επαναληφθεί και στα επόμενα επεισόδια, όπου ο Ιπποκράτης ψάχνοντας κάτι στην κουζίνα, σε στιγμή που εκείνη απουσιάζει, θα βρει ένα από τα γράμματα. Και η αντίστροφη μέτρηση θα αρχίσει.

Ο Ιπποκράτης θα περιμένει τη Δήμητρα με το γράμμα του αδελφού της στα χέρια του. Μόλις εκείνη το δει Θα κλονιστεί και θα τον ρωτήσει πού το βρήκε ενώ του λέει πως μπορεί να του εξηγήσει!

Το ύφος του θα είναι απογοητευτικό αφού θα τη ρωτήσει πώς τολμά να βάζει στο σπίτι του γράμματα ενός αριστερού! Αναρωτιέται αν ξεχνά τη θέση του και αν τελικά θέλει να τον συλλάβουν ως αντιεξουσιαστή!

Στη συνέχεια θα τις υποδείξει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι του διά παντός. Η Δήμητρα θα βρεθεί στον δρόμο ξαφνικά, με μια βαλίτσα, ενώ η Ειρήνη θα λείπει στην Κρήτη και δεν θα μπορεί να ζητήσει τη βοήθειά της. Γρήγορα όμως οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν και η πρώην οικονόμος θα της μιλήσει για όλα όσα έκρυβε τόσο καιρό προκειμένου να εκδικηθεί τον Ιπποκράτη.

Έχουν έρθει πολλά γράμματα για εκείνη από το Παρίσι, και μάλιστα της λέει ότι προσπάθησε να του πει ότι δεν πρέπει να της τα κρύβει, αλλά υποστήριζε ότι δεν θέλει να ταραχτεί. Θέλει να ελέγχει κάθε της κίνησή και της τονίζει πως έχει βάλει ανθρώπους να παρακολουθούν την ίδια αλλά και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν. Της λέει ότι πρέπει να προσέχει γιατί αυτός ο άνθρωπος κρύβει μέσα του κάτι σκοτεινό. Μάλλον η κυρία Ευγενία είχε δίκιο που δεν πίστεψε ποτέ πως η αδελφή της απλά άνοιξε την πόρτα κι έφυγε. Της τονίζει ότι μόνο εκείνη μπορεί να μάθει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της Κλαίρης είναι τα λόγια της και ο τρόμος στα μάτια της Ειρήνης θα έχει αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 20/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Formula 1 : Ο Carlos Sainz θα είναι έτοιμος για το Grand Prix της Αυστραλίας;

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω συνεχίζει την ερωτική πολιορκία-Ποιος θα πέσει τελικά;