Ο Γιώργης Κανελλάκης δείχνει να απολαμβάνει εδώ και καιρό τη συνεργασία του με την Αλίκη , τη νέα του γραμματέα στη σειρά Το Ναυάγιο, δεν ξέρει όμως πως εκείνη δρα ως πληροφοριοδότης του Μιλτιάδη Παντελίδη.

Η αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητας, θα ξεκινήσει όταν δίπλα στο νεκρό σώμα του Μάριου βρεθεί ένα σημείωμα που φωτογραφίζει τον στυγερό δικηγόρο. Ο Γιώργης θα ενθουσιαστεί καθώς αυτό αποτελεί ένα τεράστιο ντοκουμέντο ότι τον εκβίαζε, όμως πριν προλάβει να το δημοσιεύσει στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας του, το στοιχείο αυτό, θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας!

Ο ίδιος θα πει στην Αλίκη πως αυτό το σημείωμα ήταν η μοναδική ελπίδα για να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι ο Παντελίδης και παρόλο που όλα πάνε στραβά, εκείνος ευτυχώς έχει την ίδια δίπλα του!

Η Αλίκη θα φροντίσει να τον καθησυχάσει λέγοντάς του πως θα τους δοθεί και άλλη ευκαιρία στο μέλλον να τον ξεσκεπάσουν.

Μην μπορώντας να συνέλθει από το σοκ, ο δημοσιογράφος θα αρχίσει να αναζητάει και άλλα στοιχεία που καίνε τον Μιλτιάδη, όμως δεν θα τα καταφέρνει. Σε μία στιγμή αδυναμίας του θα αρχίσει βαράει πράγματα από τα νεύρα του, θα ρίξει κάτω την τσάντα της Αλίκης και μέσα από αυτή θα βγει το σημείωμα του Μάριου. Τότε ο Γιώργης θα συνειδητοποιήσει επιτέλους πως η Αλίκη δεν είναι τίποτα παραπάνω από κατάσκοπος του δικηγόρου. Χωρίς να χάσει χρόνο θα της στήσει μια παγίδα για να την ξεσκεπάσει και θα το καταφέρει. Η ίδια του λέει πως έχει δίκιο να την κατηγορεί αλλά ο αδερφός της είναι στη φυλακή και δεν θα τον βγάλει ποτέ αν δεν τον βοηθήσει! Η Αλίκη επίσης του λέει πως πολλές φορές προσπάθησε να φύγει από την εφημερίδα αλλά δεν την άφησε ο Παντελίδης. Ωστόσο, πλέον θα είναι αργά αφού ο Γιώργης θα τη διώξει τόσο από την εφημερίδα όσο και από τη ζωή του.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Νόνη Δούνια από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού-Όλο το παρασκήνιο-Ποιος ο ρόλος του Χάρη Λεμπιδάκη;

Superbike Ducati 2024: Παρουσιάστηκε το Panigale V4 R της Barni Racing

Η Γη της Ελιάς: Τέλος από το MEGA-Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο