Η Στέλλα από την πρώτη στιγμή που γέννησε στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, δεν αισθάνθηκε να έχει κάποιου είδους δέσιμο με το παιδί της. Κατηγόρησε τον εαυτό της ότι είναι κακή μάνα, τα έβαλε με την Ελένη που τη συμβούλευε, όμως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε πως μπορεί το παιδί αυτό να μην είναι δικό της. Να μην είναι ο Κυριάκος της και πως ο πατέρας της είχε κινητοποιήσει το σύμπαν ολόκληρο λίγους μήνες πριν, δίνοντάς της το μωρό μιας άλλης γυναίκας, για να την προστατεύσει από έναν νέο πόνο. Η αλήθεια όμως δεν θα αργήσει να της παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με το Tivi 24, όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η Ειρήνη, σίγουρη πως το παιδί της ζει και πως είναι Θύμα του κυκλώματος για το εμπόριο βρεφών, αρχίζει να κάνει σχετική έρευνα μαζί με την Ελένη και τον Βασίλη. Τα βήματά τους θα τους οδηγήσουν πίσω στο νοσοκομείο όπου η Μαριάννα, η μαία που την ξεγέννησε, της αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να της δώσει παραπάνω πληροφορίες για το παιδί της. Της λέει ότι είναι σε δύσκολη θέση, και ότι κινδυνεύει αν μιλήσει ενώ της προτείνει να μιλήσει με τον άντρα της και τότε η Ειρήνη καταλαβαίνει ποιος κρύβεται από πίσω. Και αφού εκείνη τη μέρα μόνο δύο έγκυες υπήρχαν στο νοσοκομείο και το παιδί της Στέλλας ήταν αυτό που εξαρχής είχε πρόβλημα με την καρδιά του, όλοι συνειδητοποιούν πως το παιδί της Στέλλας, στην πραγματικότητα είναι το παιδί της Ειρήνης.

Την ίδια ώρα, η Στέλλα αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, σε σημείο που Θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει τι συμβαίνει στην υγεία της. Και τότε είναι που μαθαίνει πως είναι για δεύτερη φορά έγκυος. «Τι εννοείς όταν λες πως είσαι έγκυος;», τη ρωτάει περιχαρής ο Βασίλης που επίσης δεν πιστεύει στην καλή του τύχη. Η χαρά τους θα επισφραγίσει μια μεγάλη αγκαλιά!

Με αφορμή το γεγονός αυτό, Ελένη, Βασίλης και Ειρήνη δεν θα κρύψουν τη μεγάλη αλήθεια από την ηθοποιό, η οποίο θα συνεχίζει να νιώθει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον μικρό Κυριάκο. Η αλήθεια αρχικά τη σοκάρει και ότι το γεγονός πως από πίσω κρυβόταν ο πατέρας της, όμως την ίδια στιγμή χαϊδεύει την κοιλιά της και ελπίζει στο μεγάλο θαύμα.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 23/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Κυνήγησε πάνω από 200 υπαλλήλους της Mercedes F1; Ο Γουλφ αντικρούει τον Χόρνερ

Η Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Γιώργης έρχονται κοντά- Το νέο ζευγάρι της Μάνης