Η κυρία Χριστίνα είναι η μόνη που δεν πίστεψε στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, ότι ο Πέτρος ήταν αρραβωνιασμένος με τη Φανή και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα του το πει. Για την ακρίβεια του λέει ότι δεν είναι εύκολο να ξεγελάσει το ένστικτο της Χριστίνας!  Φαινόταν από την πρώτη φορά που τη αντίκρισε πως δεν την είχε δει ξανά σrη ζωή του θα του πει σε στιγμή που ο Άγγελος και ο Μάκης θα απουσιάζουν από την αυλή κι εκείνος θα αποφασίσει να της μιλήσει για την πραγματική του ταυτότητα. Η Χριστίνα, που θα κατανοήσει τα κίνητρά του, θα τον αγκαλιάσει και θα του υποσχεθεί πως θα είναι στο πλευρό του. Ετσι, όταν ο Στελής τον ενημερώσει ότι η μητέρα του μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και κινδυνεύει, ο Πέτρος θα τρέξει να τη δει. Μόνο η Χριστίνα θα ξέρει τον πραγματικό λόγο της φυγής του στην Κρήτη. Στο μεταξύ, ο παπα-Γρηγόρης δεν καταφέρνει να βρει τα χρήματα που χρειάζονται για την εγχείρηση της γυναίκας του και αρχίζει να ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα.

Ο Πέτρος στέκεται έξω από το νοσοκομείο και το στομάχι του έχει δεθεί κόμπος. Προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος αλλά δεν τα καταφέρνει αφού ο φίλος του, Σταμάτης, που βρίσκεται στο ίδιο σημείο για να συμπαρασταθεί στον παπά, τον αναγνωρίζει. Ο Πέτρος όμως του ζητάει προς το παρόν να μη μιλήσει σε κανέναν για την επιστροφή του στην Κρήτη. Με εξίσου προσεκτικές κινήσεις και χωρίς να τραβήξει τα βλέμματα μπαίνει στο νοσοκομείο και ακούει τον πατέρα του να μιλάει για τα χρήματα που του λείπουν προκειμένου να γίνει η εγχείρηση. Τότε, ο άντρας θα καταλάβει πόσο πολύ τον χρειάζονται και θα εμφανιστεί όταν ο παπα-Γρηγόρης μπει στο δωμάτιο της Λαμπρινής. Ο παπάς θα αναφωνήσει ότι ζει το παιδί του και θα φωνάξει στη Λαμπρινή που θα κοιτάζει αλλού, ότι το παιδί τους ζει! Εκείνος θα φιλάει τα χέρια της μητέρας του και θα ζητά συγνώμη την ώρα που εκείνη θα του λέει ότι το ήξερε και το πίστευε πως είναι ζωντανός!

Ο Πέτρος θα ρυθμίσει την οικονομική εκκρεμότητα και πριν η Λαμπρινή μπει στο χειρουργείο θα της υποσχεθεί πως θα είναι ο πρώτος που θα αντικρίσει όταν ανοίξει τα μάτια της!

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα 100 βάθρα του Max Verstappen στο μικροσκόπιο

Η Μάγισσα: Η ώρα της κρίσης έφτασε-Ο σκοτεινός ρόλος της Κυπριανής τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Σπήλιο!