Η Μαρία λέει στον Μάκη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο τα πάντα για το προξενιό της Λίνας ελπίζοντας έτσι ότι θα διαλύσει τη σχέση τους. Ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο στην αυλή και ζητάει τη σιωπή του στη δίκη εκβιάζοντάς τον με τον φάκελο του Αντώνη στην ασφάλεια.

Ο Μάκης βλέπει τον Όθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο. Η Βάσω μαθαίνει ότι στο γραφείο του πατέρα της υπάρχει φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και ψάχνει να βρει την αλήθεια.

Ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μία σημαντική ανακοίνωση. Αλλά μία είδηση στο ραδιόφωνο για παράνομο εμπόριο βρεφών σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις.

Η Λίνα αναγκάζεται να μιλήσει στον Μάκη για το προξενιό με τον Όθωνα αλλά αυτός έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη του και όλα δείχνουν πως ο έρωτας τους δεν θα αντέξει αυτή την νέα σύγκρουση. Παράλληλα, η Βάσω παίρνει στα χέρια της τα στοιχεία για το χρέος των γονιών του Άγγελου και συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πατέρας της.

Μαθαίνει όλη την σοκαριστική αλήθεια για το σκοτεινό ρόλο του Δημήτρη στο θάνατο των γονιών του Άγγελου και αποφασίζει να κόψει τους δεσμούς με την οικογένεια της.

Ο Παντελίδης αποκαλύπτει στον Ιπποκράτη ότι είδε την Ειρήνη στο σπίτι του Πέτρου κι αυτός σε έξαλλη κατάσταση καταφθάνει στην αυλή.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε κατά λάθος πως έπρεπε να αποβληθεί ο Ποντένσε στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός…

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτό θα είναι το τέλος της σειράς