Η πρόταση γάμου του Ιπποκράτη στην Ειρήνη στη σειρά Το Ναυάγιο, φαίνεται πως δεν σοκάρει μόνο την ίδια. Και ο Πέτρος που μαθαίνει τα νέα δείχνει απογοητευμένος καθώς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, την ίδια στιγμή η Λαμπρινή αναγκάζεται να επιστρέψει στην Κρήτη με σβησμένη κάθε ελπίδα ότι ο γιος της είναι ζωντανός.

Ο Πέτρος δεν της αποκαλύφθηκε πότε από φόβο μη βάλει και τους δικούς του σε κίνδυνο και εκείνη θεωρεί ότι από λάθος πίστεψε πως άκουσε τη φωνή του παιδιού της στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ η Δήμητρα και ο Ιπποκράτης μαζί, ετοιμάζουν ένα δείπνο έκπληξη για την Ειρήνη προκειμένου να την πείσουν να πει το ναι.

Όμως εκείνη που νιώθει πολύ μπερδεμένη με όσα γίνονται τους ανακοινώνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες και πως θα χρειαστεί χρόνο για να σκεφτεί τι θα κάνει.

Η συνέντευξη του Γιώργη στην οποία θα μιλήσουν οι δύο γυναίκες που επέζησαν, δηλαδή η Ειρήνη και η Λίνα έχει ήδη κανονιστεί και οι δύο γυναίκες ετοιμάζονται να εξιστορήσουν τις τραγικές στιγμές που έζησαν μέσα στο Φοίνιξ.

Όμως μόλις η Ειρήνη φτάνει στο σπίτι της Λίνας βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια έκπληξη. Η μυρωδιά του αρώματος της, του αρώματος που έφτιαξε με τον Απόστολο και χάθηκε στη θάλασσα είναι διάχυτη στο χώρο και δεν μπορεί να το πιστέψει.

Οι αναμνήσεις την κατακλύζουν και λυγίζει από τον πόνο για τον άνθρωπο που αγαπούσε τόσο και δεν θα ξαναδεί. Η Λίνα και ο Γιώργης στέκονται δίπλα της και εκείνη σιγά σιγά τους αφηγείται την ιστορία της προσπαθώντας να καταλάβει πως μπορεί το άρωμά της να έφτασε μέχρι εκεί.

Την ίδια στιγμή ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίση που παθαίνει ο Τρύφωνας και αναγκάζονται να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Η Δωροθέα ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Σίμου

H Veronika Rajek ποζάρει σε Supercars και το TikTok κατεβάζει ρολά

Το ναυάγιο: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δίνει spoilers που θα συζητηθούν