Ο Δημήτρης στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, είναι αποφασισμένος να καταδώσει τη μητέρα του Μάκη, που τον πυροβόλησε, η Λίνα όμως θα κάνει τα πάντα για να μην καταστραφεί η οικογένεια του που αγαπά. Γι’ αυτό κάνει μια συμφωνία με τον πατέρα της και θυσιάζει την ευτυχία της για να σώσει τη Μαρία.

Η Στέλλα ακούει συγκλονισμένη στο ραδιόφωνο την είδηση για την κλινική όπου γίνονται αγοραπωλησίες βρεφών, ενώ η Ειρήνη δείχνει στον Πέτρο το ματωμένο μαντίλι της Ευγενίας και αναρωτιούνται αν πρέπει να το πάνε στην αστυνομία. Οι κάμερες των εφημερίδων συλλαμβάνουν τον Βασιλείου να διασκεδάζει στα μπουζούκια πριν από τη δίκη, δημιουργώντας νέο πονοκέφαλο για τον Παντελίδη. Η Δήμητρα λαμβάνει ένα γράμμα από τη Ρωσία και μαθαίνει την τραγική αλήθεια που της έκρυβε ο Ιπποκράτης, μια αλήθεια που θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Λίγο πριν αρχίσει η δίκη, η Λαμπρινή συνειδητοποιεί ότι έχει έρθει η Σοφούλα από το χωριό για να την παρακολουθήσει. Ο Στελής τρέχει να ειδοποιήσει τον Πέτρο για την έλευση της Σοφούλας. Η δίκη για το ναυάγιο του «Φοίνιξ» ξεκινάει με επεισοδιακό τρόπο.
Η ώρα της κατάθεσης του Πέτρου έφτασε. Η Σοφούλα όμως βρίσκεται στο δικαστήριο και ο Πέτρος το σκάει, για να μην καταλήξει στη φυλακή. Η Ειρήνη είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί τον Μιχάλη μετά τη φυγή του Πέτρου και είναι αποφασισμένη να το κάνει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάει κόντρα στον Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης με τον Βασιλείου έρχονται σ σε δύσκολη θέση, καθώς βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία που τους καίνε. Η Αλίκη μεταφέρει στον Καλλέργη μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που άκουσε, ενώ ο Γιώργης κάνει ακόμα μία προσπάθεια να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο της με τον Παντελίδη. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης συνήλθε και περιμένει τα χειρότερα.

Ο Ιπποκράτης ξεσπάει την οργή του στην Ειρήνη και ο Πέτρος τής ζητάει να φύγει από το σπίτι, με ή χωρίς τον Ορφέα.
Η Δήμητρα, γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού της, αποφασίζει να σταθεί στην Ειρήνη και να αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη. Ο Δημοσθένης και η Αλiκη προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί με το πιστοποιητικό ναυσιπλοΐας του «Φοίνιξ» και αν ο Παντελίδης το έχει παραποιήσει. Ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί ότι η Ειρήνη έχει φύγει από το σπίτι και την αναζητάει. Οι καταθέσεις του Μάκη και της Στέλλας συγκινούν το ακροατήριο και δημιουργούν θέμα στον Παντελίδη. Όταν φτάνει η ώρα της δικής της κατάθεσης, η Λίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση σύμφωνα με το Τηλέραμα να υπερασπιστεί τον Βασιλείου, γεγονός που σοκάρει τους φίλους της. Η Ειρήνη κινδυνεύει. Ο Πέτρος φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και απαιτεί να τη δει. Η σύγκρουση των δύο ανδρών είναι πια αναπόφευκτη.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 31/5 spoiler: Θα γίνει ατομικό το παιχνίδι;

Με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ Άρης, η παραμονή Μάντζιου είναι η πιο safe επιλογή

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης σώζει την Ιουλία- Εκεί την κρύβει