Το καυτό βράδυ που πέρασε με τον Πέτρο, δεν θα το χαρεί η Ειρήνη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, αφού την επόμενη μέρα στο σπίτι του Στελή εμφανίζεται ο Ιπποκράτης, ζητώντας εξηγήσεις και από τους δύο. Τους ρώταει πόσο καιρό γίνεται αυτό πίσω από την πλάτη του και ο Πέτρος του ζητά να αφήσει την Ειρήνη και ο Ιπποκράτης θα νομίζει ότι βρήκε εύκολη λεία. Μάλιστα θα του πει ότι δε μιλάει με δολοφόνους και θα στραφεί στην Ειρήνη για να την πάρει κακήν κακώς. Τότε εκείνη του λέει ότι δεν ξέρει τι λέει και τι σχέση έχει ο Αντώνης με φόνους. Τότε ο άντρας της θα της αποκαλύψει πως αγνοεί την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που θεωρεί φίλο της. Τις φωνές τους θα ακούσει ο Στελής που θα μπει έντρομος στο σπίτι του μετά από βόλτα και θα βρει όλους να έχουν βγει εκτός εαυτού!

Ο Στελής θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πράγματα και να χωρίσει τους δύο άντρες που παλεύουν σαν μικρά παιδιά για την καρδιά της Ειρήνης. Τους φωνάζει να σταματήσουν γιατί ξεσήκωσαν τη γειτονιά και τότε ο Πέτρος θα πάρει αμέσως τον λόγο και θα ζητήσει από τον κύριο Πανόπουλο όπως λέει, πού πήγε το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων ή μήπως να τον ρωτήσουν και τι έκανε στη γυναίκα του πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς! Η Ειρήνη θα τρομάξει και θα ρωτήσει ευθέως τον Ιπποκράτη τι εννοεί και πού είναι το τετράδιο του άντρα της!

Ο άντρας της θα ισχυριστεί πως όλα είναι ψέματα και δεν ξέρει τι του γίνεται! Η Ειρήνη θα ξεσπάσει σε κλάματα αφού πίστεψε και επένδυσε σε έναν άντρα που ήθελε απλά να την κρατά αιχμάλωτη!

Όταν τελικά όλα ηρεμήσουν, η Ειρήνη θα ζητήσει από τον Πέτρο να μιλήσουν και εκείνος θα της πει τα πάντα για τη ζωή του. Την ίδια ώρα στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο μικρός Ορφέας θα βρει σε μία βαλίτσα που είχε ανασύρει από το ναυάγιο, την πραγματική ταυτότητα του Αντώνη. Έτσι, το μυστικό του Πέτρου θα κρέμεται από μία κλωστή.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Ισπανική Κυριαρχία στην μοτοσυκλέτα

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έρχεται στο σινεμά!