Η Λαμπρινή δεν είναι απλά σίγουρη ότι ο γιο της ζει στη σειρά Το Ναυάγιο, αλλά και ότι έστειλε χρήματα στη Σοφούλα για να μπορέσει εκείνη να επιβιώσει. Μόνο που δεν μπορεί να το αποδείξει, ενώ δεν έχει κανέναν στο πλευρό της.

Έτσι λοιπόν, παίρνει κρυφά από όλους μια παράτολμη απόφαση. Να πάει μόνη στην Αθήνα και να ψάξει το μοναχοπαίδι της. Μακριά λοιπόν από τον παπα-Γρηγόρη, φεύγει από το νησί της για πρώτη φορά και παρόλο που η πρωτεύουσα φαντάζει μακρινή, τεράστια και ξένη, εκείνη είναι σίγουρη πως θα φτάσει στα ίχνη του Πέτρου.

Και δεν έχει άδικο, αφού σχεδόν μία μέρα αργότερα, τα στοιχεία που κρύβει σαν εικονίσματα μέσα στην τσάντα της δεν Θα αργήσουν να την οδηγήσουν στην αυλή που φιλοξενείται το παιδί της.

Περνάει το κατώφλι της αυλής και αρχίζει να φωνάζει με όση δύναμη της έχει απομείνει το όνομά του. Κανείς δεν φαίνεται να της δίνει μια απάντηση. Ο Μάκης και ο Άγγελος, ακούγοντας τη φωνή της, θα βγουν έξω από τις κάμαρές τους και θα της εξηγήσουν πως δεν μένει κάποιο με αυτό το όνομα κοντά του, ωστόσο εκείνη θα επιμένει να μάθει ποιος μένει στο άλλο δωμάτιο, η πόρτα του οποίου δεν έχει ανοίξει. Της λένε ότι εκεί μένει ένας φίλος τους, και το όνομά του είναι Αντώνης. Μόνο που εκείνη επιμένει να θέλει να τον δει.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος που θα έχει καταλάβει τη φωνή της μητέρας του, κλειδώνει την πόρτα του και κρατάει την ανάσα του.

Μια πόρτα μόνο χωρίζει μάνα και γιο. Η Λαμπρινή από τη μια τη χτυπά και φωνάζει το όνομά του, ο Πέτρος από την άλλη με δάκρυα στα μάτια, κρατάει την ανάσα του. Δεν θέλει να της φανερωθεί από φόβο μην την εκθέσει σε κίνδυνο. Τα λεπτά περνούν βασανιστικά και καθώς η Λαμπρινή δεν παίρνει καμία απάντηση από το παιδί της, βυθίζεται σε πένθος.

Από τις μαύρες σκέψεις της θα τη σώσει η Χριστίνα, που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της και προσπαθεί να τη βοηθήσει.  Εκείνη μιλάει για το γιο της αλλά η Χριστίνα τής λέει ότι μένει κάποιος Αντώνης. Εκείνη τότε φεύγει απογοητευμένη ενώ ο Πέτρος βγαίνει και μιλά για την αληθινή του ταυτότητα!

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;