Ο Γιώργης θα φτάσει στα άκρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο προκειμένου να εκθέσει τον Παντελίδη και καταλήγει να κινδυνεύει η θέση του στη δουλειά. Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε.

Η Ειρήνη συναντάει τον Πέτρο και εκείνος της λέει όλη την αλήθεια για το ποιος πραγματικά είναι. Ο δικηγόρος των θυμάτων συναντιέται κρυφά με την Αλίκη και ζητάει επειγόντως τη βοήθειά της.

Ο Ιπποκράτης δέχεται στο γραφείο του μία ενοχλητική επίσκεψη από την Ευγενία, η οποία επιμένει να δει τον Ορφέα. Κι ενώ ο ίδιος τη διώχνει, ο Άγγελος προσφέρεται να την πάει σε μία καφετέρια για να συνέλθει, ελπίζοντας να εκμαιεύσει πληροφορίες για τον Ιπποκράτη.

 

 

Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην οικογένεια του πως συνεργάζεται με τον Βασιλείου και η Λίνα στρέφεται εναντίον του. Ο Γιώργης φτάνει στα άκρα για να εκθέσει τον Παντελίδη και καταλήγει να κινδυνεύει η θέση του στη δουλειά, αλλά και ολόκληρη η εφημερίδα με λουκέτο.

Ο Παντελίδης είναι αποφασισμένος να θάψει κάθε αλήθεια που μπορεί να τον ενοχοποιήσει για το παρελθόν του και είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να το καταφέρει.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Antonelli Mercedes: Ο αντικαταστάτης του Χάμιλτον κάνει την πρώτη δοκιμή στην Formula 1

Δημήτρης Παπανώτας: Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο δημοσιογράφος