Η Ειρήνη είναι πολύ κοντά στα ίχνη της νεκρής Κλαίρης και στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, βρίσκει το ματωμένο μαντήλι της αδελφής της, Ευγενίας, στα πράγματα του Ιπποκράτη, το δείχνει στον Αντώνη και μαζί αποφασίζουν να το πάνε στην αστυνομία. «Αυτή είναι η ευκαιρία σου, Ειρήνη μου, να σωθείς από αυτόν τον αδίστακτο άνδρα. Τρέμω κάθε μέρα μη σου κάνει κακό. Έπρεπε να με ακούσεις και να φύγεις από το σπίτι του το συντομότερο δυνατό», της λέει, αλλά εκείνη επιμένει πως πριν φύγει με τον Ορφέα, θέλει να έχει αποδείξει την ενοχή του Ιπποκράτη για τον Θάνατο της Κλαίρης. « Της το χρωστάω, Αντώνη. Όπως το χρωστάω και στον Ορφέα που έχασε τη μητέρα τον και έμεινε με έναν αδιάφορο πατέρα. Απορώ αν τον αγαπάει πραγματικά. Θα αποδείξω πως ο Ιπποκράτης σκότωσε την Κλαίρη», του λέει. Την ίδια στιγμή, το ζευγάρι αποφασίζει να μη μιλήσει ακόμα στην αστυνομία για το μαντήλι που εκείνη βρήκε. Τουλάχιστον όχι πριν συγκεντρώσουν ακόμα περισσότερα στοιχεία. Μόνο που ο Ιπποκράτης, την ίδια στιγμή, αντιλαμβάνεται πως το μαντήλι της πρώην γυναίκας του, λείπει.

Η Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι και ανακαλύπτει μία ακόμα πιο σκοτεινή πλευρά του άνδρα της. Ο Ιπποκράτης, που καταλαβαίνει πως εκείνη έχει πάρει το μαντήλι της Κλαίρης, αρχίζει να τη χτυπάει με μανία και με όλη του τη δύναμη. Εκείνη τρομοκρατημένη με δυσκολία προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος του. Οι φωνές της για «βοήθεια» δεν ακούγονται πουθενά καθώς η Δήμητρα και ο Ορφέας λείπουν. Στη συνέχεια, όταν γυρίζουν, η οικονόμος παρατηρεί τα σημάδια που άφησε ο Ιπποκράτης πάνω στην Ειρήνη και καταλαβαίνει τι έχει γίνει. Η Δήμητρα αντιλαμβάνεται πως πίσω από τον Θάνατο του αδελφού της, κρύβεται εκείνος και έτσι αποφασίζει να βοηθήσει την Ειρήνη, φυγαδεύοντάς την.

Λίγη ώρα μετά, ο Ιπποκράτης την αναζητά παντού. Ρωτάει τη Δήμητρα πού πήγε η γυναίκα του γιατί πρέπει να τη βρει αλλά εκείνη αρνείται να του πει το οτιδήποτε και κάνει την ανήξερη. Ωστόσο την Ειρήνη ψάχνει και ο Αντώνης που τρέμει μήπως ο αδίστακτος άνδρας της έχει κάνει κακό! Έτσι φτάνει έξω από το σπίτι του λιμενικού έτοιμος να , αναμετρηθεί μαζί του. «Το καλό που σου Θέλω να μην της έχεις κάνει κάτι γιατί Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια…», του λέει ο Αντώνης και η σύγκρουση μεταξύ τους, είναι αναπόφευκτη.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 29/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Tέλος εποχής MotoGP Respsol Honda: Η Repsol θα τερματίσει τη συνεργασία της με τη Honda το 2025

Δημήτρης Σταρόβας: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του καλλιτέχνη