Ο Πέτρος το έχει βάλει σκοπό της ζωής του στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο να ξεφτιλίσει στα μάτια της Ειρήνης τον Ιπποκράτη. Μαζί με την Ευγενία οργανώνουν ένα ασύλληπτο σχέδιο που θα φέρει τον λιμενικό προ των ευθυνών του!
Ευγενία και Πέτρος ξέρουν πολύ καλά πως πίσω από τον θάνατο της Κλαίρης κρύβεται μόνο ένας άνθρωπος: Ο Ιπποκράτης Πανόπουλος. Το μόνο που τους μένει λοιπόν είναι να το αποδείξουν.

Καθώς ο λιμενικός έχει καλύψει τα νώτα του, χρηματίζοντας κάθε άνθρωπο που τον βοήθησε στα σκοτεινά σχέδιά του, αποφασίζουν με τη βοήθεια ενός τρίτου ανθρώπου να αποδείξουν πως ο άντρας είναι δολοφόνος.

Πιο συγκεκριμένα, πείθουν έναν άντρα να «υποδυθεί» τον εραστή της Κλαίρης, που ο Πανόπουλος υποστήριζε ότι είχε, και να πάει να τον αντιμετωπίσει χρεώνοντάς του τη μυστηριώδη εξαφάνισή της. Το σχέδιο είναι παράτολμο και απαιτεί ακρίβεια για να μην καταλάβει ο Ιπποκράτης πως πρόκειται για κόλπο, όμως η Ευγενία και ο Πέτρος είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα αφού ξέρουν πως μόνο έτσι ο λιμενικός θα ομολογήσει το έγκλημά του.

Το κουδούνι του Ιπποκράτη χτυπάει και η Δήμητρα τρέχει να ανοίξει. Ένας σοβαρός άντρας, αρρενωπός και μετρίου αναστήματος, βρίσκεται μπροστά της και της ζητά με αυστηρό τρόπο να μιλήσει στον Ιπποκράτη Πανόπουλο. Η γυναίκα που διακρίνει πως η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή, σπεύδει να φωνάξει το αφεντικό της. Ο λιμενικός θα τον ρωτήσει μην μπορώντας να φανταστεί την απάντηση εκείνου που θα έρθει και θα είναι καταιγιστική. «Είμαι ο εραστής της Κλαίρης. Εκείνοα για τον οποίο Θα σε παρατούσε, αλλά φαίνεται πως δεν το κατάφερε αφού τη σκότωσες. Ξέρω πολύ καλά πώς ήταν η σχέση σας, μου είχε μιλήσει για τις διαφορές σας, όπως και για τις απειλές σου πως θα τη σκοτώσεις αν φύγει από το σπίτι. Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Η αστυνομία είναι μόνο ένα βήμα μακριά σου, έχω καταθέσει όλα τα στοιχεία εναντίον σου και καλά θα κάνεις να ομολογήσεις τώρα».

Ο Ιπποκράτης θα κλονιστεί και θα αντιδράσει άσχημα. Του λέει με δυσκολία ότι τα όσα λέει δεν ισχύουν και ότι η Κλαίρη πνίγηκε στο «Φοίνιξ» και με δυσκολία θα προσπαθήσει να τον πετάξει έξω από το σπίτι του. Τις φωνές τους ακούει η Ειρήνη που τρέχει να μάθει τι έχει συμβεί αλλά και η Δήμητρα. Ο Ιπποκράτης θα «μπαλώσει» τον διαπληκτισμό τους και Θα ζητήσει από τις δύο γυναίκες να τον αφήσουν ήσυχο. Στην πραγματικότητα θα θέλει να σκεφτεί τρόπο για να δικαιολογήσει την παρουσία του, όμως δεν Θα τα καταφέρει αφού θα έχει ταραχτεί…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 15/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα γενέθλια του ήρωα της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ που είχε γίνει γκολ

Ανατροπή με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!