Το ναυάγιο έχει συναρπάσει στα πρώτα επεισόδια που προβλήθηκαν. Οι στιγμές και το χτίσιμο των χαρακτήρων λίγο πριν το ναυάγιο που σε κάποιους θα στοιχίσει τη ζωή ενώ σε άλλους θα την αλλάξει μια για πάντα καθηλώνουν.

Με τους επιβάτες να μπαίνουν στο μοιραίο πλοίο το τραγικό ναυάγιο της Φαλκονέρας θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας μέσω της σειράς του Mega.

Για τα όσα θα δούμε στο τραγικό γεγονός αλλά και όσα θα ακολουθήσουν μίλησε ο Γιώργος Χριστοδούλου στο TV24. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Γιώργη, τον εραστή μιας παντρεμένης γυναίκας. Ο έρωτας τους είναι κρυφός, τι θα γίνει όμως όταν εκείνη θα χάσει τη ζωή της;

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, η αγαπημένη του θα πνιγεί στο ναυάγιο με εκείνον και τον σύζυγό της να μένουν πίσω ζωντανοί. Ο Γιώργης όμως δε μπορεί να εκδηλώσει το θρήνο του καθώς πρόκειται για κρυφό δεσμό.

Ο Γιώργης όμως δε θα το βάλει κάτω. Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του δημοσιογράφου θα φτάσει στην αλήθεια για την άσχημη κατάσταση του πλοίου «Φοίνιξ» μετά από επαφές με τον σύζυγο και την οικογένεια της αγαπημένης του.

Παρότι στην πραγματικότητα και σε όσα έγιναν το 1966 στη Φαλκονέρα δεν αποδόθηκε ποτέ δικαιοσύνη για τους νεκρούς, στη σειρά, όπως σημείωσε ο ηθοποιός, είναι πιθανό να υπάρξει κάποια δικαιοσύνη.

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτά είναι τα σκοτεινά μυστικά του Ιπποκράτη

Η μάγισσα: Ο Κανέλλος ερωτεύεται – Αυτό είναι το μέλλον του

Σοκάρει η Ελεονώρα Μελέτη