Η Μάγισσα είναι η νέα παραγωγή του ΑΝΤ1 που έχει κλέψει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις με τα νούμερα στην τηλεθέαση να ανεβαίνουν συνεχώς.

Ο φόνος του μωρού τους έχει αναστατώσει όλους. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει οι δολοφόνοι θα αποκαλυφθούν και τα ονόματά τους θα σοκάρουν.

Ο Νίκος Ψαρράς έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πόσο σημαντικός καλλιτέχνης είναι. Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει στη μεγαλύτερη παραγωγή της σεζόν. Ο ηθοποιός μίλησε στο TV24 για τον ρόλο του Κανέλλου τον οποίο υποδύεται, το μέλλον του αλλά και πόσο απολαμβάνει να βρίσκεται στη Μάγισσα.

Ο Κανέλλος είναι ένας πληγωμένος άντρας ο οποίος ερωτεύτηκε μια γυναίκα η οποία δε τον διάλεξε. Παρότι φημολογείται ότι αυτή είναι η Δαμιανή, ο Νίκος Ψαρράς τόνισε ότι θα μπορούσε να είναι και από αντίπαλη οικογένεια. Σημείωσε ότι αυτός ο πόνος του τον κάνει έναν φαινομενικά αρνητικό χαρακτήρα ωστόσο πρόκειται για έναν άνθρωπο με καλή ψυχή.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Κανέλλος θα έχει και τα δικά του φλερτ και ερωτικές περιπέτειες. Ωστόσο αυτή τη στιγμή έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του και αυτή είναι η προτεραιότητά του. Οι εξελίξεις που αφορούν τους Λασκαραίους είναι καταιγιστικές και δεν έχει χρόνο για πολλές προσωπικές στιγμές.

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Εξομολόγηση φωτιά βάζει τέλος στο κρυφτό-Ο Κίτσος τα λέει όλα στη Μάρμω!

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον Ισίδωρο-Απολύει την Ιουλία από την εταιρεία

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτά είναι τα σκοτεινά μυστικά του Ιπποκράτη