Ο Δημοσθένης Καλλέργης αποκαλύπτει στον Μιχάλη στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, το περίπλοκο παρελθόν του με τον Παντελίδη από τα χρόνια ακόμα που ήταν συμφοιτητές στη Νομική και ο δεύτερος αρχίζει να πιστεύει πως η υπόθεση του ναυαγίου θα μετατραπεί σε προσωπική διαμάχη.

Την ίδια στιγμή, ο Μάκης βλέπει τα εισιτήρια για το θέατρο που έδωσε ο Οθωνας στη Λίνα και προμηνύεται θύελλα μεταξύ τους. Η κοπέλα που έχει κουραστεί από τις εξάρσεις του θα αντιδράσει. Του λέει ότι πολλές φορές του τόνισε ότι δεν έχουν καμία σχέση και ούτε θα έχει στο μέλλον αφού δεν την ενδιαφέρουν τα σχέδια του πατέρα της. Του έχει πει άλλωστε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Δεν φταίει εκείνη που δεν εννοεί να το καταλάβει θα του εξηγήσει τσαντισμένη, όμως ο Μάκης θα επιμένει πως στην πραγματικότητα η κόρη του Γιαννακάκη θέλει να παντρευτεί τον Όθωνα Βασιλείου.

Η Δήμητρα βρίσκει το ημερολόγιο της Κλαίρης και συνειδητοποιεί συγκλονισμένη την τραγική αλήθεια που της έκρυβε ο Ιπποκράτης. Η κοπέλα αναλύει μέσα στις σελίδες του το πόσο άσχημη ήταν η σχέση τους αλλά και το γεγονός πως του είχε ζητήσει διαζύγιο κι εκείνος την είχε απειλήσει πως θα τη σκοτώσει αν τολμήσει να πάει σε δικηγόρο ή αν φύγει από το σπίτι. Έτσι, η οικονόμος της οικογένειας Πανόπουλου γνωρίζει πλέον πολύ καλά πως το αφεντικό της είναι δολοφόνος.

Μαζεύει λοιπόν τα κουράγιο της για να τον αντιμετωπίζει. Πρώτα όμως πρέπει να μαζέψει περισσότερα στοιχεία. Η Ελένη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και καλεί τον Δημοσθένη Καλλέργη στο καφέ που δουλεύει ο Μιχάλης για να μιλήσουν για την υπόθεση του άντρα της. Την ίδια ώρα, κατευθύνεται εκεί ο Παντελίδης και η συνάντηση των δύο δικηγόρων προβλέπεται επεισοδιακή. «Ζεις ακόμα; Νόμιζα πως το αλκοόλ Θα σε είχε καταστρέψει ολοκληρωτικά. Κοίτα να δεις τελικά που ξανασυναντιόμαστε, Δημοσθένη…», Θα τονίσει ο Παντελίδης, που όμως δεν γνωρίζει πως ο πρώην φίλος και συνάδελφός του ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τα θύματα του ναυαγίου. Τέλος, ο Όθωνας συνεχίζει να πολιορκεί τη Λίνα και αυτή αναγκάζεται να πει ψέματα στον Μάκη για να μην τσακωθεί ξανά μαζί του. Δυστυχώς όμως, το τέλος της σχέσης τους θα είναι μοιραίο όταν εκείνος ανακαλύψει το ψέμα της.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ψυχοκόρες: Παύλος και Βασιλική ξανά μαζί- Τέλος τα σχέδια της Μάγιας- Έτσι θα τη διώξει