Η Μαρία στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, βλέποντας τον Δημήτρη, να είναι έτοιμος να αποκαλύψει στη Θοδώρα ότι είναι κόρη του, τον πυροβολεί. Χωρίς οίκτο, ειδικά μετά το θάνατο του Βλάση, και μη έχοντας κάτι παραπάνω για να ελπίζει, πατάει τη σκανδάλη προκειμένου να σταματήσει το κακό που έχει μπει πάλι στη ζωή της και έχει το όνομα Δημήτρης Γιαννακάκης.

Η σφαίρα όμως δε θα είναι μοιραία για τον κτηματομεσίτη . Για την ακρίβεια, όταν εκείνος συνέλθει αποφασίζει να την καταδώσει στην αστυνομία, ωστόσο η Λίνα, που δε θέλει να δει τον Μάκη να χάνει και τη μητέρα του, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Του λέει ότι θα κάνει ό,τι πει αρκεί να μην πει το όνομα στην αστυνομία γιατί ο Μάκης δε θα αντέξει.

Εκείνος τη βλέπει ευάλωτη για πρώτη φορά και το εκμεταλλεύεται.

Δεν Θα αργήσει να γίνει γνωστός ο λόγος που η Λίνα υπέκυψε στην πρόταση γάμου του Όθωνα και τις πιέσεις του πατέρα της, γεγονός που θα στεναχωρήσει πολύ τη Μαρία. Η στεναχώρια του γιου της, Μάκη, που χάνει την κοπέλα που αγαπάει, Θα είναι μεγάλη. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη ζωή της Λίνας που ετοιμάζει έναν γάμο που δεν θέλει.

Η πρώτη σκέψη της Μαρίας λοιπόν είναι να πάει μόνη της να παραδοθεί για την επίθεση εναντίον του Δημήτρη, με σκοπό η Λίνα να μην έχει καμία υποχρέωση απέναντι στον πατέρα της, όμως η Θοδώρα δεν την αφήνει. «Εμένα με σκέφτηκες καθόλου; Τι θα απογίνω εγώ αν φύγεις και εσύ από το σπίτι μας;», τη ρωτά και η Μαρία σκέφτεται ξανά την απόφαση που πήρε.

Ο Μάκης είναι αυτός που στο τέλος αλλάζει την κατάσταση υπέρ του ζευγαριού. Κι αυτό γιατί αποφασίζει να κλέψει τη Λίνα και να φύγουν μακριά για να ζήσουν τον έρωτα τους, εκεί που κανείς δεν μπορεί να τους εντοπίσει. Όσο το ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον του και ετοιμάζει κρυφά τον γάμο του, ο Δημήτρης με την Πολυξένη και τη Μαρία καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν τα δεδομένα ή ακόμα καλύτερα τα συναισθήματα των παιδιών τους. Αποφασίζουν λοιπόν να κάνουν ειρήνη αφήνοντας πίσω ότι τους προκάλεσε πόνο.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 30/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Θύρα 7 : ΖΗΣΑΜΕ το όνειρο τρελό!

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία ορίζουν ημερομηνία γάμου- Θα παντρευτούν τελικά;