Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος πιάνονται στα χέρια στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο. Η Ειρήνη ακούει τη συμπλοκή των δύο ανδρών κλειδωμένη στο δωμάτιο και ανήμπορη να αντιδράσει. Οι μάσκες πέφτουν.

Ο Πέτρος τού ζητάει να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, την ίδια ώρα που το Λιμενικό βρίσκει στη θάλασσα το πτώμα της Ευγενίας. Η κατάθεση του Βασίλη συνταράσσει το δικαστήριο, ενώ η Λίνα βλέπει όλους της τους φίλους να της γυρνούν την πλάτη εξαιτίας της κατάθεσής της.

Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, έρχεται από την αδελφή της: η Βάσω της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα τους. Ο Δημήτρης απελπισμένος στρέφεται στη μόνη κόρη που του έχει απομείνει, τη Θοδώρα.

Η Αλίκη δηλώνει στους ναυαγούς ότι είναι αποφασισμένη να καταθέσει, αλλά ο Παντελίδης κρύβει έναν άσο στο μανίκι του. Η Στέλλα ζητάει από τον Σάββα να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει και να πάρει πίσω το μωρό της. Η Δήμητρα καταλαβαίνει τι είναι θαμμένο κάτω από τις τριανταφυλλιές. Το τέλος του Ιπποκράτη πλησιάζει.

 

Οι καταθέσεις του Άγγελου, της Μαρίας και του Στελή είναι κόλαφος για τον εφοπλιστή Βασιλείου και συγκινούν το ακροατήριο του δικαστηρίου. Η Θοδώρα, συγκλονισμένη μετά τις αποκαλύψεις του Δημήτρη, αποφασίζει να φύγει για την Αθήνα για να λογαριαστεί με τη μητέρα της.

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι γίνεται στην κλινική με το εμπόριο βρεφών και ζητάει από τη Μαριάννα να συναντηθούν. Ο Ιπποκράτης καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα της Ευγενίας και αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του.

 

Η Δήμητρα και η Ειρήνη βρίσκουν ευκαιρία και βγαίνουν στον κήπο αποφασισμένες να ανακαλύψουν πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα της Κλαίρης.

Η αλήθεια που ανακαλύπτουν τις συγκλονίζει. Ο Στελής μαθαίνει από τη Λαμπρινή την αλήθεια για το ποιόν του Ιπποκράτη και τρέχει να τον αντιμετωπίσει κραδαίνοντας ένα πιστόλι.

 

Ο Ιπποκράτης μαθαίνει ότι η Ειρήνη τον κατέδωσε στην αστυνομία και το μυαλό του θολώνει. Η οργή του ξεσπάει πάνω της και πριν το καταλάβει βρίσκεται με ένα μαχαίρι στο χέρι του.

 

Ο καπετάν Στελής πλησιάζει αποφασισμένος να εκδικηθεί για την Ειρήνη ενώ ο Πέτρος τρέχει κι αυτός στο σπίτι για να προλάβει το κακό. Στο δικαστήριο η κατάθεση του καπετάν-Αντρέα διαλύει τον Μιχάλη που φοβάται ότι δεν γλιτώνει την καταδίκη.

Θα αντέξει ο παλιός του φίλος να τον δει να μπαίνει φυλακή στη σειρά Το Ναυάγιο; Ο Μάκης μαθαίνει ότι η Λίνα θα παντρευτεί τον Όθωνα. Ο Άγγελος αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κατάθεσής του και παίρνει μια γενναία απόφαση. Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει τα πάντα. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Κλαίρης.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 17/6 spoiler: Ποιος θα κερδίσει την 2η ατομική ασυλία;

Euro 2024: Η αρχή έγινε αλλά η Αγγλία έτσι δεν πάει πουθενά

ΕΡΤ: Οι 6 σειρές που αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο σε τηλεθέαση