Ο Ιπποκράτης νιώθει να χάνει την Ειρήνη, καθώς αυτή κάνει ξανά όνειρα για τη Γαλλία στη σειρά Το Ναυάγιο. Τι τρόπο θα βρει για να την κάνει να εγκαταλείψει τα σχέδιά της; Ο Γιώργης και ο Βασίλης έντρομοι συνειδητοποιούν το σχέδιο της Στέλλας για τον ναύτη που σκότωσε τον άντρα της.

Η Λίνα κάνει μια τελευταία προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Μάκη, ενώ ο Δημήτρης πηγαίνει ακάλεστος στο σπίτι της Μαρίας με στόχο να ακουστούν όλες οι αλήθειες του παρελθόντος.

Ο Γιώργης μαθαίνει, συντετριμμένος, ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη και συνειδητοποιεί πως έπεσε σε παγίδα. Η Στέλλα έχει επιτέλους απέναντί της τον Μάριο. Τον σημαδεύει με το όπλο αποφασισμένη για όλα, καθώς αυτός την ικετεύει να τον λυπηθεί. Θα προλάβει ο Βασίλης το κακό;

Η Ειρήνη αρχίζει να κάνει σχέδια για τα αρώματα και το νέο της εργαστήριο, ενώ ο Ιπποκράτης κάνει τα δικά του μυστηριώδη σχέδια. Ο Μάκης πηγαίνει στο ραντεβού με τη Λίνα αλλά όχι για το λόγο που ήλπιζε εκείνη. Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια για τον αρραβώνα του Στέφανου και της Λίνας και η έκρηξη είναι αναπόφευκτη. Ο Βασίλης μπαίνει ανάμεσα στη Στέλλα και στον Μάριο και προσπαθεί να τον σώσει από τη μανία της. Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παντελίδη, που κρύβει έναν ακόμα άσο στο μανίκι του. Η Χριστίνα βλέπει τη φωτογραφία του Ιπποκράτη στην εφημερίδα και αναγνωρίζει τον άντρα που είδε έξω από την αυλή. Η Λίνα εξαφανίζεται από προσώπου γης μετά τον καβγά της με τον Μάκη. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει και την Ειρήνη.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Αυτές τις εκπομπές θα παρουσιάζει στο MEGA

F1 Mercedes W15: Toto Wolff, επιτέλους κάτι διαφορετικό!!!

ΕΚΟΜΕ: Θα επιχορηγεί μόνο ακριβές παραγωγές